cp_CTP: Orice gospodina între doua vârste poate proba plagiatul domnului Ponta


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-jurnalul 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu sustine ca noua putere vrea sa-si impuna vointa cu orice pret si ca "lucrurile încep sa arate ca în Germania dupa victoria nazistilor, dupa alegerea lui Hitler cancelar al Germaniei".

"Ieri spuneam ca declaratia facuta cotidianului El Pais nu poate sa însemne decât ca acum s-a asigurat de un verdict favorabil din partea Comisiei de Etica. Lucrurile încep sa arate ca în Germania dupa victoria nazistilor, dupa alegerea lui Hitler cancelar al Germaniei. Este aceeasi sfidare din partea noii puteri de a-si impune vointa cu orice pret. Nu este posibil sa auzi oameni spunând ca trebuie un verdict de specialitate care sa analizeze. Eu spun ca o gospodina între doua vârste, un taran cu patru clase pot proba aceasta hotie a domnului Ponta. Orice om poate sa compare modul în care sunt reproduse fragmentele. Eu cred ca nici macar domnia sa nu a facut asta. Au facut-o niste slugi. De aceasta hotie îsi poate da seama orice om din aceasta tara care poate sa scrie", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Realitatea TV.

Despre desfiintarea Consiliului, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus ca este "o manevra de natura nazista". "Este vorba de manevre totalitare, de actiuni sfidatoare, de încalcarea si dispretuirea legilor. A nu a mai avea acum o atitudine în aceasta faza compromite pe oricine. Victor Ponta nu va fi vesnic premier. Toti cei care acum încearca sa acopere aceasta rusine nationala se compromit în fata istoriei", a mai spus Cristian Tudor Popescu.
Inapoi la insemnarea sursa   plagiat 
Home

 

                         © 2009~2085 OSCII-Lab      Home    Popescu-Colibasi         Free counters!

click spre "negustori"