624_cp_Codruta

 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-jurnalul 

Avocatii lui Nastase, atacati în sedinta CSM. Kovesi: Ne-am saturat sa fim acuzati de faptul ca facem dosare politice

Consiliul Superior al Magistraturii acuza un comportament nepotrivit fata de justitie în cazul adrian Naastase. Procurorul general al României, Laura Codruta Kovesi a declarat ca reactia avocatilor lui Nastase prejudiciaza autoritatea judecatoreasca. "Ne-am saturat sa fim acuzati de faptul ca facem dosare politice. Cei care ne-au acuzat nu au adus dovezi în acest sens", a spus Kovesi, în cadrul sedintei CSM.

"Cel putin eu, în ultima perioada, constat ca atât eu, în calitate de conducator al institutiei, dar si colegii care lucreaza aceste dosare, suntem acuzati mereu ca facem dosare politice. Niciodata nu s-au prezentat indicii în acest sens. Cercetarile din dosarele noastre au vizat toate zonele politicului. Am cercetat persoane din toate partidele", a spus procurorul general.

"Daca gasiti solutia magica de a opri libertatea de expresie a oamenilor politici m-as bucura. Ar fi extrem de interesant sa vad cum am putea sa generam o atitudine de rezerva. Nu avem solutie pentru asa ceva", a declarat ministrul Justitiei, Titus Corlatean, prezent la sedinta.

Laura Codruta Kovesi a mai spus ca se verifica si modul în care s-a pus în aplicare mandatul în cazul lui Nastase: “Am sa verific modul în care organele politiei judiciare au pus în aplicare si demersurile pe care le-au facut pentru a pune în aplicare o hotarâre judecatoreasca definitiva si în cazul în care o sa constat ca acest lucru nu s-a întâmplat sau ca nu au respectat toate procedurile sau ca nu au facut toate demersurile cu siguranta am sa retrag avizul acelor politisti".

Atât fostul presedinte al CSM Horatius Dumbrava, cât si judecatorul Cristian Danilet au spus ca avocatii lui Adrian Nastase au avut un comportament nepotrivit fata de justitie.

Totodata, Horatius Dumbrava a cerut sanctionarea Avocatului Poporului, pentru ca s-a antepronuntat în dosarul lui Adrian Nastase. El a cerut suplimentarea ordinii de zi a sedintei CSM, pentru a fi luata în discutie aceasta situatie si pentru eventuale masuri.

Inapoi la insemnarea sursa   Nastase 
Home
                         © 2009~2085 OSCII-Lab      Home    Popescu-Colibasi    Free counters!

click spre "negustori"