cp Slalom cultural cu Lia Olguta Vasilescu, între Patapievici si Cioran:"Va rog nu amestecati aici un asa de important personaj literar"


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-gandul.info 

Senatoarea PSD si proaspat alesa primar al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu a gafat, luni dupa-amiaza, la o televiziune, declarând ca Emil Cioran este "un personaj literar". În încercarea de a demonstra ca Horia Roman Patapievici nu are ce sa caute la conducerea Institutului Cultural Român, Lia Olguta Vasilescu a spus ca nu exista comparatie între Patapievici, "care a scris ca românii au fete patibulare, adica sunt buni de spânzurat" si "un asa de mare personaj literar ca Emil Cioran".

Politiciana a fost pusa în dificultate de o întrebare a producatorului Ada Solomon, care, împreuna cu regizorul Cristi Puiu, participa la o dezbatere despre decizia lui Victor Ponta de a trece ICR din subordinea Presedintiei în cea a Senatului.

Lia Olguta Vasilescu a terminat la Craiova Facultatea de Litere si Istorie, unde a avut, potrivit propriei declaratii facute în emisiune, "chiar note foarte bune".

Inapoi la insemnarea sursa   Falsuri 
Home

 

                         © 2009~2085 OSCII-Lab      Home    Popescu-Colibasi         Free counters!

click spre "negustori"