cp_mame de 40 ani


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-gandul.info 


Miercuri,23 mai 2012 16:24

Femeile care nasc dupa 40 de ani au copii mai inteligenti si mai sanatosi, spre deosebire de cele care nasc înainte de a împlini aceasta vârsta. Aceasta este concluzia la care au ajuns oamenii de stiinta de la Institutul pentru Sanatatea Copilului din Marea Britanie, care au observat ca micutii nascuti de femei trecute de 40 de ani au obtinut scoruri mai ridicate la testele de IQ, decât cei nascuti de femei mai tinere.

În plus, datele cercetarii arata ca mamele care nasc dupa vârsta de 40 de ani au parte de copii mai sanatosi si mai putin predispusi la accidente si îmbolnaviri, noteaza Daily Mail.

Studiul, care a fost prezentat luni la conferinta „Sanatatea Copilului“, organizata de Colegiul Regal al Medicilor Pediatrii din Glasgow, mai arata ca pruncii nascuti de mame trecute de prima tinerete au sanse mai mari sa aiba un vocabular bogat la vârste fragede.

Pentru a ajunge la aceasta concluzie, savantii britanici au monitorizat 1.100 de copii nascuti de mame trecute de 40 de ani si 38.000 de copii nascuti de mame mai tinere. În urma monitorizarii s-a observat ca prima categorie de copii este mai putin predispusa sa aiba nevoie de spitalizare sau sa sufere de obezitate, mai noteaza cotidianul britanic.

Oamenii de stiinta spun ca succesul acestor copii se datoreaza în mare masura maturitatii, plusului de experienta si câstigurilor mai mari ale mamelor trecute de 40 de ani, în comparatie cu mamele tinere.  

Statisticile citate de Daily Mail arata ca în ultimul deceniu tot mai multe femei prefera sa devina mame dupa vârsta de 40 de ani. Astfel, daca în anul 2000 în Regatul Unit s-au nascut 15. 000 de copii ale caror mame erau trecute de vârsta de 40 de ani, în 2010 numarul copiilor nascuti de mame trecute de aceasta vârsta a ajuns la 27. 000.


Inapoi la insemnarea sursa   Intuitie 

Home

 

                                  © 2009~2085 OSCII-Lab      Home    Popescu-Colibasi         Free counters!

click spre "negustori"