Basescu a dat guvernul pe mâna "copilotului imatur" care face ca "maimutica".


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-gandul.info 

Istoricul declaratiilor presedintelui despre Victor Ponta


“Imatur”, “maimutica”, “copilotul”care nu poate conduce o tara, asa l-a caracterizat în ultimii ani Traian Basescu pe Victor Ponta, cel pe care astazi l-a desemnat premier în locul lui Mihai Razvan Ungureanu al carui guvern a fost demis prin aprobarea motiunii de cenzura.
În urma cu an, seful statului spunea, referindu-se la posibilitatea caderii guvernului prin aprobarea unei motiuni de cenzura, ca Victor Ponta nu are maturitatea de a fi prim-ministru, în niciun caz în mandatul sau, liderul PSD fiind "un om care n-are calitati sa conduca o masina lunga de trei metri.
Sunt obligat de Constitutie sa am consultari cu toate partidele si le-as avea daca ar cadea Guvernul la motiune. Dar domnul Ponta este copilot la o masina. Dânsul mai participa la raliuri si are sponsori necunoscuti, desi se prezinta a fi un soi de fata mare, de Fecioara Maria. Cu sponsorii astia necunoscuti a reusit sa ajunga copilot. El sta în dreapta conducatorului. Cum poti sa conduci tara când la o masina esti doar copilot? Deci un om care n-are calitati sa conduca o masina lunga de trei metri. Este copilot în masina aia, nu-i da nimeni volanul în mâna. Poti sa-i dai tara în mâna? Deci nu cred ca domnul Ponta are maturitatea necesara sa fie prim-ministru al României, nu în mandatul meu de presedinte al României. Un presedinte trebuie sa fie responsabil când desemneaza un prim-ministru", spunea Basescu, la postul public de televiziune.
Tonul presedintelui când venea vorba de omul pe care l-a desemnat astazi premier nu era altul nici în 2010, când spune despre Victor Ponta ca este obraznic si „lingea presul” biroului sau de la Cotroceni pentru a fi sustinut. Mai mult, afirma presedintele, Victor Ponta facea ca „maimutica” pentru a fi pe placul pesedistilor. 

„La mine în birou, acest Ponta, care azi vitupereaza împotriva presedintelui, era ca un pres care întreba: ar fi bine sa candidez la Primaria Capitalei, m-ati putea sprijini? I-am spus: nu candida ca nu ai sanse, dându-i de înteles ca nu o sa-l sprijin. Tot el discuta înainte de alegeri un portofoliu de ministru, prin iesirea din PSD, înainte de alegerile din partidul lor. Acest Victor Ponta, pe care-l vedeti tipând. Nu mai pot sa-i mai tolerez obraznicia, când vad câte parale face", afirma Basescu, în 2010.
"Victor Ponta e în stare sa vina sa linga presul sa-l fac primar general. E un tip care face frumos ca sa-l agreeze Nastase, Hrebenciuc sa nu-l schimbe din fruntea partidului. Victor Ponta trebuie sa faca frumos ca maimutica, sa placa la foarte multi din PSD. Lui i se pare ca a fi obraznic, impertinent, ajuta la ceva. Pâna acum credeam ca doar fata îl arata imatur, dar prin comportament arata ca nu numai fata îl arata imatur, ci chiar fondul lui", comenta seful statului la vremea respectiva.
 


Inapoi la insemnarea sursa   606 Claca 

Home

 


    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  
free counters
click spre "negustori"