4000 de membri AU PARASIT PARTIDUL lui Dan Diaconescu si au trecut la PPLC


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-ghimpele 


Mii de membrii au parasit "partidul capusa" al "senzationalului" Diaconescu.

Fostii membri, cu precadere din Brasov, s-au aratat extrem de intrigati de faptul ca Dan Diaconescu i-a înselat in privinta listelor de semnaturi trimise lui Constantin Cojocaru si au trecut la ceea ce ei numesc “adevaratul Partid al Poporului”, cel al lui Cojocaru. Mai mult, acestia îl acuza pe Diaconescu de escrocherii si au marturisit ca tot ceea ce urmareste PP-DD sunt niste interese meschine si nicidecum sa-i ajute pe oameni. De altfel, Dan Diaconescu si fratele acestuia ar face obiectul unei cercetari penale pentru furtul intelectual al semnaturilor dedicate partidului lui Constantin Cojocaru.

”Senzationalul” Dan Diaconescu, spun noii membri PPLC, a furat de la doctorul Constantin Cojocaru programul politic si si l-a însusit, dupa cum declara însusi Cojocaru.

„Exista un singur Partid al Poporului, cel condus de mine. Denumirea integrala a partidului al carui presedinte sunt eu este Partidul Poporului, iar denumirea prescurtata este PPLC, care vine de la Legea Cojocaru. Din nefericire pe scena politica mai exista un alt partid care se confunda cu partidul nostru, PP Dan Diaconescu. El reprezinta o monstruozitatea juridica. E adevarat ca exista un anumit segment de popor care este format din Elodii, Ciumaci si altceva, dar realizati singuri modul deplasat al acestei denumiri, respinsa initial de catre Tribunalul Bucuresti, dar acceptata de Curtea de Apel, unde presedintele completului de judecata a fost schimbat cu câteva zile înainte de sedinta de judecata. Noi dorim eliminarea acestei confuzii si disparitia acestui partid capusa, care se hraneste din trupul adevaratului Partid al Poporului.”, a explicat într-o conferin?a Constantin Cojocaru.

În urma cu o luna, alte filiale din tara ale partidului lui Diaconescu s-au dizolvat sau au trecut la PRM sau PPLC.


Inapoi la insemnarea sursa   Legea Cojocaru+ 

Home

 


    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  

click spre "negustori"