'Made în România. Un interlop a renovat pe banii lui închisoarea în care era arestat'


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-cotidianul 


Interlopul Samir Sprînceana a fost condamnat la cinci ani de închisoare într-un dosar privind falsificarea de carduri de credit. El a povestit pentru Gazeta de Sud cum a reusit sa renoveze aproape tot arestul IPJ Dolj, în care a stat aproape opt luni.

„Le-am facut cel mai modern arest. Am renovat o camera si le-am cerut, în schimb, voie sa aduc televizoare, cerere care a fost aprobata. Am adus paturi, pentru ca în arest erau unele în care îti rupeai oasele. Dupa ce am mai renovat doua camere am cerut sa pot aduce frigidere daca vor sa continuu cu lucrarile. A urmat holul, pentru care am putut aduce doua cuptoare cu microunde. Urma sa fac wc-ul, care era format din trei cabine: una era înfundata, una era închisa, iar pe cea care mai functiona ne bateam toti cei din arest“, a povestit Samir Sprînceana pentru Gazeta de Sud.

Acesta a mai precizat ca în timpul în care a stat în arestul IPJ Dolj a insistat ca cei bolnavi sa primeasca regim alimentar si sa se respecte nomenclatorul de hrana. „Mâncarea ne omora! Din ce scrie în acel nomenclator de hrana nu ajungea mare lucru la noi. Ni se dadea în fiecare zi mâncare cu «jangale»(jumari), iar cei care tineau regim primeau aceeasi mâncare, dar fara jangale. O alta problema era ca dupa ora 22.00 se închideau celulele si trebuia sa ne facem nevoile într-o galeata. În final i-am convins sa ne scoata pe rând pe cei care aveam nevoie la toaleta“, a încheiat Samir Sprînceana.

Contactati de Gazeta de Sud, reprezentantii Politiei Dolj au declarat în ianuarie 2011 ca au fost facute o serie de lucrari în arest, dar nu au avut nici o legatura cu sederea lui Samir. Un nou raspuns pe tema declaratiilor lui Samir s-a lasat asteptat.


Inapoi la insemnarea sursa   602 Made în România 

Home

 


    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  
free counters
click spre "negustori"