cp SCRISOARE din GERULIA


 

    Sunt articole care exemplifica ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata")In cazul de fata ma rezum sa tac."Bijuteria" aceasta de scrisoare poate fi gasita la    Sursa-anonymusgerula=link mort!  Intuiesc ca in citva ani "sursa" dispare pe motive de "reevaluare" si este pacat sa se piarda o astfel de "perla".


De din vale de Rovine ,ravas de la Evelyne
in primul rand , nu vad de ce fiecare se ascunde dupa pseudonime !!!??? Mai barbatii lumii …”curajosii” patriei , dar voi nume nu aveti ???? De exemplu , “Cronici geruliene” este “LULU” …acelasi cu antideontologul, acelasi care e amicul lui Eusebiu si care schimba ei pareri despre Elena Udrea , ei intre ei !!! Dintre toti , niciunul nu este fara de pata : TOTI ati plecat capul ca sa va luati bani grei, toti v-ati dat cu cine spunea clipa pt ca deh !oportunismul este sfant !!!!! Asa ca mai scutiti-ne de lectii , voi astia care stati pe saci de bani ….
Apoi,scrie un prapadit care fost-a raspopit
diaconu Eusebiu

Draga Evelyne, esti frumoasa dar esti proasta zau!
1. “Cronici geruliene” nu este “LULU”!
Este un profesor din Cluj
2. diaconu Eusebiu zis si Antideontologul sunt eu!
3. Lulu este Lulu! O olteanca afurisita si bunaciune rau.
În concluzie:
1. Fa ciutaca proasta, atunci când afirmi ceva întâi fii sigura ca afirmatia ta este un adevar! VERIFICA!
2. Fa ciutaca proasta, nici Lulu, nici vreunul din ograda geruliana nu a luat vreodata bani pe ceea ce au scris. Sunt cunoscuti ca fiind pro-Basescu de când pe tine înca nu te fatase ma-ta!
3. Eu, Antideontologul, adica diaconu Eusebiu am recunoscut totdeauna ca sunt un mercenar.
4. Nu stau pe saci de bani, dar banii pe care-i câstig sunt rezultati din munca cu osciloscopul si statia de lipit! Adica automatizari industriala! frumoaso dar proasto ce esti
Ai înteles ciutaco?
Frumoaso dar proasto ce esti!
PS Lovine te rog explica-i ciutacai cum sta treaba. Nu îanteleg însa de ce ai dat drumul la o asemenea bazaconie de comentariu mincinos?
UNDE DAI SI UNDE CRAPA CÂND CAPRA SE CREDE IAPA
Draga neichii Marioara (fac concesii pentru tine si-ti voi spune Evelyne ) , îti dau un sfat bine intentionat ,acum,in toiul verii nu mânca paie sau fân când ai la dispozitie
Cu scuze pentru aceasta digresiune si cu urarea -mi sincera “sa te tavaleasca cineva prin iarba verde de acasa ” revin la subiect.Copila a durerii ,am impresia ca tu esti autoarea sintagmei “mi-e dor de pula ca de mama ” .Ai fost la doctor si te-a diagnosticat cu gerulieni la ficat ? Sari ca proasta în pula si aterizezi în botisor .Hai sa îti desenez :
scrii tu,gingasa putoare
in primul rand , nu vad de ce fiecare se ascunde dupa pseudonime !!!??? Mai barbatii lumii …”curajosii” patriei , dar voi nume nu aveti ???? De exemplu , “Cronici geruliene” este “LULU” …acelasi cu antideontologul, acelasi care e amicul lui Eusebiu si care schimba ei pareri despre Elena Udrea , ei intre ei !!!
Cronici Geruliene
iunie 25, 2011
Faca-se voia Domnului …Basescu ! Amin .POLITICA la MISTO-Bordelul politic e acelasi ca în 1944. Doar curvele sînt altele
Filed under: Uncategorized — mihaibeltechi
• Numele meu real este Mihai Beltechi,sper ca ai deprinderi corecte de scris-citit si nu te rezumi la a “linge” timbre.Sunt professor de istorie,absolvent al facultatii de istorie-filosofie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj,promotia 1974.
• Sunt un mare “admirator “ al porkului de Ion Iliescu , cel pe care voi ,ciutacii uslasi îl lingeti frenetic în cur si adversar neîmpacat al PSD pe care îl consider cancerul României si cu care voi va sarutati pe gingii,cu si fara batista pe hidrant .
• “Cronici geruliene “ este unul dintre blogurile mele-GERULA a fost unul din primele mele nickname la debutul activitatii mele în blogosfera.Am mai scris pe forumul Irealitatea tv.cu nickname Dac liber,Leonardo, etc. În rest,daca doresti detalii ,de vazut AICI pagina BLOGURI SI FORUM GERULIAN-Prin blogosfera,pelerin
Îl sustin pe Basescu deoarece este iubitor de tara,anti Iliescu, anti PSD si are verticalitatea sa nu se caciuleasca in fata rusilor.Când una dintre aceste conditii nu este îndeplinita,eu ,noi gerulienii zic(em) PAS si îi sarim în cârca cum am facut-o când a adus PSD la guvernare.
• Pe adorabila Lulu si pe dracul de Diacon i-am întîlnit din pacate relativ recent în blogosfera ,mi-ar place sa îi întîlnesc în viata reala.
Apropo de “TOTI ati plecat capul ca sa va luati bani grei, toti v-ati dat cu cine spunea clipa pt ca deh !oportunismul este sfant !!!!!” daca ar fi sa te blestem,as zice sa ai doar atîtia bani câti încasam noi,gerulienii pentru postarile noastre dar nu o fac deoarece ar însemna sa nu ai nici banii necesari ca sa duci la resapat un prezervativ folosit deja.În încheiere,salutari din Gerulia PENTRU cea care ” e (nu e)frumoasa dar e (nu e)proasta,pentru Evelyne a noastra.
PS Sa înteleg ca te-a deranjat faptul ca sunt alergic la tradatorul Misu I Bâl- Bâlbîitul,ex rege si eroare a istoriei ? Hii sanatoasa (SANATATE si VIRTUTE …e si o rima prin preajma) si ,sincer,îti doresc sa ai orgasme multiple privind alternativ la pozele Iliescului,Bâlbîitului,Felixului si CrinoTontului.

Like this:

Be the first to like this post.
title="Comentariu la SCRISOARE din GERULIA :Evelyne ,toate astea-s pentru tine,iti doresc sa te simti bine">Comentarii (39)

39 comentarii »

 1. Gerulienii meeeeeeeeeeeeeei, eu Lulu, din varf de saci plini cu bani, eu Lulu, cu multiple personalitati si identitati, va salut cu drag!
  A dracu m-a facut mama mea, i-am zis eu, da’ ea nu si nu! :) :)

  Comentariu prin Lulu — iunie 27, 2011 @

  • Printesa,sarut mana pe obrajori.Pentru Evelyne a sosit momentul orgasmelor multiple :) Unele ,neavind scula in dotare devin erecte ,vor sa reguleze pe toata lumea.Pai,se poate ? Negativ ,apoi,chiar cand facem sex, o facem fara prezervativ.

   Comentariu prin mihaibeltechi — iunie 27, 2011 @ 3:26 pm

 2. Domnilor se poate trage o singura concluzie:
  E FRUMOASA DAR E PROASTA ZAU! :) :) :)

  Comentariu prin Licheaua Politica — iunie 27, 2011 @ 3:28 pm

  • dracul de Dac devine alergic la alde Lilik ,Protida, etc.Oricum, a fost prea dur cu biata fata ,poate ca dansa e amorezata de mos Iliescu si vrea sa se pupe pe gingii cu acesta :) :)

   Comentariu prin Yoko — iunie 27, 2011 @

 3. Asta-i PLACE ginginoasei ( editat -memorat moderare) :) :)

  Comentariu prin Lulu — iunie 27, 2011 @

  • editat -memorat,fie numele blondei binecuvintat ( nu ma refer la blonda din Plescoi ci la o anume olteanca arzoaica :) ) ,Lory face imediat sapaturi.

   Comentariu prin Yoko — iunie 27, 2011 @ 4:20 pm

 4. Multumesc Yoko!
  Grav este, ca s-a dus la Tiberiu Lovin, sa discrediteze publicului larg!
  La mine a mai incercat…cand m-a acuzat ca traiesc in umbra lui Berceanu!!!!!!si cate cele!!! Acum ma trezii pe saci cu bani!!! A primit “mirul” de la Printele Diaconu, la acea vreme……a tacut ce a tacut si iar a pus de un balci, implicandu-va si pe voi mai precis pe Mihai! Inseamna ca urmareste fiecare pas :(
  De asta m-am cam retras, de citit va citesc nu este o problema…..dar, ma pot trezi si cu alte nerozii si n-as prea sti cum sa le fac fata!
  A avut Blue o vb: sa le fac testul alcoolemiei inainte de a intra in virtual :) de-as putea, as pune si vreo mie de psihologi la intrarea in virtual! :) :)
  Mda! E greu…….

  Comentariu prin Lulu — iunie 27, 2011 @ 5:12 pm

  • DRAGA NOASTRA EVELYNE
   O FI PROASTA,O FI TUTA?
   ZAU,NU POT SA MA PRONUNT
   ÎNSA ,STIU UN LUCRU SIGUR:
   BIATA,ESTE NEFUTUTA !

   tango.
   PS Noi gerulienii stim ca suntem monitorizati 26 de ore pe zi ,inseamna ca vocea noastra conteaza….
   PPS Daca mai aud vorba “m-am cam retras” ma iau de fizicul tau,printesa blonda si ma iau urît de tot.Gerulienii nu se cam retrag ,ei tot timpul ataca.

   Comentariu prin mihaibeltechi — iunie 27, 2011 @ 5:32 pm

   • Daca nebunul de dac mai aude vorba “m-am cam retras” te pizduieste de nu te vezi,e negru in cerul gurii,are limba despicata si înjura rau,rau :) GARDA MOARE DAR NU SE PREDA ! ONOR LA DRAPEL …!!!!
    HI

    Comentariu prin Yoko — iunie 27, 2011 @ 5:41 pm

  • LOU

   O mie de “shrunks” la intrarea in virtual si un popa la iesire…Cum s-ar spune ,intrarea libera ,iesirea-n pumni.. :lol:

   Comentariu prin freddye — iunie 27, 2011 @ 6:43 pm

 5. Valeeeeeeu daca te iei de fizicul meu, atunci sa ma pun pe mancat sa ma intaresc un pic si sa rezist ….acum sunt cam palida si slabanoaga :) :)

  Comentariu prin Lulu — iunie 27, 2011 @ 5:41 pm

 6. Yokoooooooooooo, nu ma duce cu vb, deoarece mai am de adaugat la colectia mea- cu tine si Mihai- povestea verighetei tale, primita de la afurisenia de Dac! Ai spus ca si acolo e ceva cu talc :)

  Comentariu prin Lulu — iunie 27, 2011 @ 5:44 pm

 7. Costumeaza-te in scufita rosie si sa vezi cum vine lupul cel rau si te papa toata :)

  Comentariu prin mihaibeltechi — iunie 27, 2011 @ 5:55 pm

 8. Hehehehe! Nu ma risc! Mi-e frica, mi-e frica ca mi-s singurica…..
  Si oricum nu s-ar satura cu mine…..d’aia ziceam sa trec la ingrasat! Am inceput cu o berica pe zi sa vedem…. :lol:
  Sa veszi acusica barfa – Lulu, bea bere! :)

  Comentariu prin Lulu — iunie 27, 2011 @ 6:15 pm

  • Lulu,impresia mea e ca ai face afacerea vietii tale daca ai juca impreuna cu Dacul nostru sceneta Scufita rosie :)

   Comentariu prin Loreley — iunie 27, 2011 @ 6:33 pm

 9. COMUNISTUL REBENCIUC; CU PLOSNITZA DE ZOE; SE DECLARÄ TRÄDÄTORI;

  EU II INTZELEG; APÄRÄ PE CLÄPÄUG; SI FACE PARTE DIN GASCA usl

  aia care au devenit peste noapte, mona…..arivisti…… ce stupizi

  Comentariu prin theo — iunie 27, 2011 @ 6:22 pm

 10. vechea securitate se adunä. care fac sosul dupä plac

  Comentariu prin theo — iunie 27, 2011 @ 6:23 pm

 11. P.S. la scrisorica..

  De din vale,via Rovine
  Cu bolta si presiune
  Tabarara ,toti ,deodata
  si-o facura poshta ,lata..
  Unul e clujean
  altu” focsanean[dupa nevasta]
  Io mi-s mormanean[tot dupa nevasta]
  Iar al nostru baci
  Care e si vraci
  Din ai sai bocanci
  zise ,cu mult canci
  “Frumoasa esti ,si mult imi placi
  Dar,cand te pishi..doi bani nu faci ”

  A la votre ,monsieurs et mesdames …. :lol:

  Comentariu prin freddye — iunie 27, 2011 @ 6:57 pm

 12. depinde cand face pipi ,inainte sau dupa ce ….daca face in timp ce …..o iei la poceala :) Ce aveti cu fata,saraca ? Are si ea dreptul la opinie , sariti ca niste turci drogati pe biata de ea si i-o trageti repetat ,cu perversiuni .În plus,raspopitul de Diaconu yice sa e si frumoasa dar e ca e proasta.Nu trebuie ca o gagica sa aiba un IQ de Einstein ca sa desfaca piciorusele ia asa Y.Misoginii dreacului ce sunteti.

  Comentariu prin foame-n gat — iunie 27, 2011 @ 7:26 pm

 13. Iertati-mi indrazneala domnule profesor, dar pentru aceste lucruri va citesc si va admir din suflet.

  Comentariu prin Gabi Parascovici — iunie 27, 2011 @ 7:28 pm

  • Sarut mana,doamna Gabi.Sunt onorat si emotionat de spusele dumneavoastra.Oricum,eu,noi stam pe meterezele Geruliei nu de alta dar tot felul de iazigi,boi,bastarni si roxolani mascati in uslasi si ciutaci sunt la fruntarii.Redevenind seriosi ,noi,cei din blogosfera portocalie trebuie sa umplem un gol provocat de vuvuzele ale trusturilor moguliene.Din pacate , dobitocii din PDL nu au fost capabili sa puna pe picioare un post tv si macar un ziar de circulatie nationala care sa informeze CORECT populatia.In plus,o spun cu tristete ,cei din PDL,inclusiv premierul Boc sunt deficitari din punct de vedere al comunicarii.

   Comentariu prin mihaibeltechi — iunie 27, 2011 @ 7:43 pm

   • Marite MIHULA :lol:

    -Roxogolanii de la fruntaciuni vor sa ne ia sarea din bucate si femeile albe din poshta..cu tot cu caii de la aceeasi institutie. Dreptu-i ca si ele ar vrea ,naughty boys fiind irezistibili pentru fetele cuminti..[stii povestea cu fructul interzis].Da”unul dintre ei a patit-o rau de tot ,mai amu” :
    Zice-s-ar ca ,un roxogolan pe numa SICA-SICA a intrat pe la Episcopia Bihorului ,crezand ca-i pristolul de la Roma..A vazut o bunaciune moatza si creatza ,careia ii zice :Guten Tag ,eine kleine ,sunt SICA-SICA ,far” de frica .Tai la mine pieptul ,nu doare ,circumscrii la mine,eu ma rad….Vreau pe fata alba…Dupa cateva luni ,revine ,slab,deselat si cu curul facut ciur de o asistenta bavareza..De-abia poate ingaima : Am fost SICA-SICA , roxul fara” de frica..Tai la mine pieptul.nu doare…Tai la mine stomacul ,nu doare.. Vreau sa ma pish,aoleu ce DOAREEEEEEEEEE !!!!!! Va returnez fata alba…Ei,si de-atunci ,razbele pe toate fronturile…
    Si-am incalecat in timp ce va spuneam goanga asta… :lol: :lol: :lol:

    Comentariu prin freddye — iunie 29, 2011 @ 12:28 pm

 14. Evelyne e o fata adorabila si la propriu si la figurat,este o liberala pur sange si nu merita sa ii aruncati in cap galeti de laturi.AM ZIS.

  Comentariu prin Denisa — iunie 27, 2011 @ 9:45 pm

  • Sa fiu sincera,nu sunt lesbi iar cat despre
   @o fata adorabila ….
   nu e o scuza pt.proasta crestere
   @liberala pur sange
   de aceea lanseaza acuzatii fara acoperire ?

   Comentariu prin Yoko — iunie 28, 2011 @ 8:50 pm

  • Draga mea, eu nu i-am aruncat galeti de laturi în cap!
   I-am spus doar ca este frumoasa dar proasta zau!
   Pentru ca doar proasta poti fi atunci când afirmi ca eu sunt Lulu, Lulu este “eu” si amândoi suntem Gerula! :)

   Comentariu prin Licheaua Politica — iunie 28, 2011 @ 9:48 pm

   • Raspunsul de mai sus este pentru:
    Comentariu prin Denisa — iunie 27, 2011 @ 9:45 pm

    Comentariu prin Licheaua Politica — iunie 28, 2011 @ 9:49 pm

 15. Apropo de suportul grafic, o,pasa,cat de darnic esti….
  PS Sincer ,nu cred ca Evelyne ar fi Protida de pe forumul francez ,deci,ati fost prea duri cu biata fata.

  Comentariu prin Dya King — iunie 27, 2011 @ 9:47 pm

  • Bate si ti se va deschide, cere si ti se va da :)
   Protida ? Un interlocutor inteligent,cu umor, ca si Lilick de altfel.

   Comentariu prin Yoko — iunie 28, 2011 @ 8:52 pm

 16. @Licheaua Politica — iunie 28, 2011 @ 9:49 pm
  nu vi-am facut dvs.reprosuri, ma refeream la impertinenta Dacului expert in pizduit si care atunci cand se dezlantuie ,nu isi pune friu limbii
  @Cu scuze pentru aceasta digresiune si cu urarea -mi sincera “sa te tavaleasca cineva prin iarba verde de acasa ” revin la subiect.Copila a durerii ,am impresia ca tu esti autoarea sintagmei “mi-e dor de pula ca de mama ” .Ai fost la doctor si te-a diagnosticat cu gerulieni la ficat ? Sari ca proasta în pula si aterizezi în botisor .Hai sa îti desenez :
  scrii tu,gingasa putoare

  Comentariu prin Denisa — iunie 28, 2011 @ 9:59 pm

  • @Asa ca mai scutiti-ne de lectii , voi astia care stati pe saci de bani ….
   eu chiar am un sac de bani de pe vremea cand bancnotele erau inobilate de portretul regelui Mihai I .

   Comentariu prin Rares — iulie 21, 2011 @ 12:03 am

 17. da , din päcate , nu a inobilat nimic mihai-

  este chiar dezonorat, s-a dezonorat.

  Comentariu prin theo — iulie 21, 2011 @ 12:46 am

 18. @“mi-e dor de pula ca de mama ”+@Sari ca proasta în pula si aterizezi în botisor
  Vai,vai,vai,de-ai ramine fara grai :)

  Comentariu prin 007 — august 4, 2011 @ 8:34 pm

  • :lol: :lol: :lol:

   Comentariu prin freddye — august 4, 2011 @ 10:16 pm

  • :) :)

   Comentariu prin ARHIVAR — octombrie 15, 2011 @ 6:37 pm

  • esti demential [a] sau iti faci autocritica ?

   Comentariu prin MIKUTZA CE KURAI — ianuarie 2, 2012 @ 4:46 pm

 19. sunteti nedrepti,Evelyne e o fata absolut adorabila.

  Comentariu prin Cezara — decembrie 26, 2011 @ 4:39 pm

  • si yo mi-s fata adorabila ,ei si ?

   Comentariu prin MIKUTZA CE KURAI — ianuarie 2, 2012 @ 4:47 pm

 20. Ewelyne,la multi ani sa iti fie bine si multe de-alea pt.tine. :) :)

  Comentariu prin MIKUTZA CE KURAI — ianuarie 2, 2012 @ 4:44 pm

 21. 2014 am sters linkurile externe de forma "scrisoare-din-gerulia-evelyne-toate-astea-s-pentru-tineiti-doresc-sa-te-simti-bine" ca nu mai sunt active

  inapoi la insemnarea sursa  Ofiterul romin creatura a regimului comunist by PCDan 
  accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  
free counters
click spre "negustori"