462 cp_protest cu un singur participant


 

    Sunt articole care exemplifica ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa 

Protest al pensionarilor cu un singur participant

O actiune de protest a pensionarilor, care urma sa se desfasoare astazi īn Piata Vasile Milea din Pitesti, a fost anulata din lipsa de participanti, la ora anuntata pentru īnceperea mitingului fiind īn zona importante forte de ordine, dar un singur pensionar.

"Daca avem atātia bogati īn tarisoara noastra, cine sa protesteze? Noi am fi cerut sa nu se mai impoziteze pensiile, pentru ca intentia Guvernului este acum sa impoziteze si pensiile de 350 de lei, care sunt ajutoare sociale. (...). Dar nu vin oamenii, nu au timp', a declarat Constantin Ionescu, presedintele Asociatiei Pensionarilor Silvici din Romānia, singurul prezent la ora stabilita īn fata sediului Institutiei Prefectului Arges.
Constantin Ionescu a discutat cu cāteva persoane īn vārsta pe care le-a īntālnit īn Piata Vasile Milea, dar niciunul dintre cei abordati nu stia despre protestul programat īn zona.

Zeci de jandarm pentru un pensionar

Protestul fusese autorizat sa se desfasoare īntre orele 11,00 si 13,00, īn fata intrarii īn sediul Institutiei Prefectului Arges. Pentru a se evita orice fel de incidente, īn zona au fost dislocate importante forte de ordine. Pe lānga zecile de jandarmi, politisti si politisti comunitari, īn Piata Vasile Milea s-au mai aflat o autospeciala a pompierilor si o ambulanta.

Filmuletul a fost ciugulit de pe  hotnews.ro

accesind linkul   462 protest cu un participant ajungeti inapoi la insemnarea sursa

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului

 


    E-mail            © 2009-2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  
free counters
click spre "negustori"