453_cp_Aproape_analfabeti.html


 

    Sunt articole care exemplifica ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa 


Aproape analfabeti: politistii englezi abia stiu sa scrie si sa citeasca ACUZA un avocat britanic

Din cauza standardelor scazute, unii ofiteri ai politiei britanice sunt aproape analfabeti

Din cauza standardelor scazute, unii ofiteri ai politiei britanice sunt cu putin peste analfabetism. Aceasta afirmatie îi apartine unui avocat care supravegheaza documentele completate de catre ofiterii de politie, Tom Winsor, si potrivit acestuia, aptitudinile oamenilor legii în ce priveste scrisul si cititul au scazut constant începând cu anul 1930, scrie Daily Mail.

Winsor considera ca aceste performante slabe ale oamenilor legii îi pot în pericol pe cetateni, într-o oarecare masura. Avocatul a tras aceste concluzii dupa ce a analizat hârtiile pe care le completeaza de obicei politistii dupa diferitele operatiuni. În plus, Winsor si-a motivat spusele explicând ca doi ofiteri i-au marturisit ca standardele au scazut pentru a le permite si negrilor sau altor etnii sa fie recrutati în rândul corpului de politie.

"De ce sunt atât de joase standardele pe care trebuie sa le întruneasca cineva care vrea sa intre în politie? De ce sunt lasate atât de jos standardele în ce priveste educatia?", a povestit indignat Winsor. Acesta a exemplificat cu una dintre întrebarile la care trebuie sa se raspunda la examen: "Gasesti o poseta pe strada. Contine o bancnota de 5 lire, patru monezi de 20 de pence si cinci monezi de câte 2 pence. Câti bani sunt în geanta".

"Consider ca siguranta publica este un subiect important si ca avem nevoie de politisti eficienti. Asa ca ma întreb, nu ar trebui sa se impuna reguli mai stricte, sa se ridice standardele", a mai adaugat avocatul. Acestuia i s-a cerut sa verifice si diferitele cerinte pe care trebuie sa le îndeplineasca cei mai talentati ofiteri. "Nu este suficient sa fii o persoana isteata ca sa ajungi politist. Se cauta oameni maturi, cu capul pe umeri, curajosi si care se descurca bine în relatiile cu oamenii. Recrutii ar trebui testati în directia asta. Si este necesar sa aiba simturile ascutite pentru ca vor face parte din justitie", a explicat specialistul.


accesind linkul   Analfabetul viitorului ajungeti inapoi la insemnarea sursa

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului

 


    E-mail            © 2009-2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  
free counters
click spre "negustori"