cp_448 solutia Andrea Marin sursa


 

    Sunt articole care exemplifica ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste. Sursa acestui articol este  aici 


Andreea Marin îsi anunta fanii pe blog ca "are datoria morala si responsabilitatea capatata în timp prin încrederea pe care au investit-o în ea de a le face cunoscuta sesizarea înaintata Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor prin Casa de avocatura care o reprezinta". În sesizarea publicata pe blog, care se întinde pe un numar mare de pagini, Andreea Marin mentioneaza ca le-a sters numele celor din echipa Cancan TV si al restaurantului în care lua masa saptamâna trecuta pentru ca acestia sa nu-si faca reclama pe seama ei. Este vorba de Natalia Mateut, care s-a dus la masa ei si a început s-o întrebe cum mai sta cu sanatatea, ce se mai aude cu boala ei, dar si ce a mâncat în seara aceea si daca i-a luat sotului ei, Stefan Banica, ceva de mâncare la pachet. Andreea Marin s-a ridicat imediat, i-a dat Nataliei Mateut în forta microfonul la o parte si a parasit restaurantul împreuna cu soacra ei. Revoltata de incident, a depus apoi plângere la ANPC împotriva restaurantului.


Iata cum descrie ea în plângere incidentul: "Întâmplator sau nu, intrarea acestei echipe a avut loc nu doar dupa ce am servit masa, dar si dupa ce am platit nota, ceea ce ridica suspiciuni cu privire la permiterea accesului acestora. Am preferat sa ma ridic de la masa si am decis sa plec, vazând faptul ca si ceilalti clienti din restaurant erau deranjati de prezenta camerei de luat vederi, desi as fi dorit sa ramân în compania soacrei si prietenei mele. Am evitat pe cât posibil microfonul si întrebarile lipsite de substanta ale domnisoarei si mi-am vazut de drum catre masina, urmând sa ma îndrept spre casa cât mai repede cu putinta, nu pentru ca ar fi normal ca o persoana (publica sau nu, nu are importanta) sa fie hartuita în acest mod si sa dea socoteala pentru felul în care-si petrece timpul liber, ci pentru ca nu mi-am dorit ca aceasta situatie lipsita de respect sa îi deranjeze si pe ceilalti".

Dupa ce acuza restaurantul ca i-a încalcat "drepturi fndamentale ale omului, precum dreptul la viata privata" si ca nu a protejat-o în calitate de consumator de echipa Cancan TV, Andreea Marin sustine ca daca ANPC nu ia masuri, acesta este un semnal clar ca "nu exista legislatie suficient de bine pusa la punct care sa ne protejeze pe noi, românii, indiferent de statutul nostru social, si ca suntem extrem de vulnerabili în fata celor care si-ar putea permite sa faca orice împotriva intimitatii noastre, inclusiv recurgerea la santaj. O persoana mai slaba chiar ar putea sa îl accepte de teama, de rusine, din dorinta de a-si proteja copiii de umilinta de a vedea imagini si comentarii nedorite cu parintele lui ulterior".

În luna iulie, atitudinea Andreei Marin fata de viata ei privata era cu totul alta. Ea a facut înconjurul presei cu boala ei misterioasa, despre care a povestit ca sufera de ani de zile într-un comentariu pentru Business Woman. Chiar a spus ca si-a facut si o biopsie, de unde evident au aparut speculatii ca boala misterioasa ar fi chiar cancer. Fosta zâna a declarat ca a fost surprinsa de vâlva stârnita de declaratiile ei si a pornit pe la televiziuni sa o potoleasca. "Am facut o prostie vorbind despre viata mea intima, pentru ca am uitat sa-l anunt pe tata, care m-a sunat disperat si a trebuit sa-l linistesc. (...)Dupa nastere am trecut printr-o perioada foarte dificila. Aveam capacitatea de a-mi analiza viata cumva de afara si ma simteam ca într-un film. Nu înteleageam cum poti avea atât de multe lucruri si totusi sa te trezesti plângând. Pâna la urma m-a luat de mâna sotul si m-a dus la specialist. Banuiesc ca niciunui barbat nu-i este usor sa-si înteleaga femeia care e mereu nefericita. Sotul meu a trecut de aceasta bariera si a mers cu mine acolo unde trebuia sa mearga. Nu cred ca as fi ajuns acolo singura. Am fost si la psiholog si la psihiatru. Am ramas prietena cu amândoua doamnele", a povestit ea la emisiunea "Sinteza zilei" de la A3.

Andreea Marin povestise ca a fost la un pas de sinucidere si la emisiunea "Acces direct": "Am ajuns intr-un punct in care nu-mi mai doream sa traiesc, desi aveam de toate. Ma trezeam dimineata cu lacrimi in ochi, fara sa am o motivatie pentru asta".


accesind linkul   448 solutia Andrea Marin ajungeti inapoi la insemnarea sursa
accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
free counters

 


    E-mail            © 2009-2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  

click spre "negustori"