cp_"Mama, ursul ma manânca…si-a adus si puii!”


 

    Sunt articole care exemplifica ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste. Sursa acestui articol este  aici 


17 august 2011, 16:25 |  Autor: Clara Vacaru | 

O mama din Rusia a ascultat la telefon cum fiica ei adolescenta este mâncata de un urs si de puii acestuia.

Olga Moskaliova, în vârsta de 19 ani, si-a sunat mama de trei ori, pentru a o anunta ca este mâncata de un urs. Apelurile disperate ale fetei nu au speriat-o la început pe mama acesteia, care a crezut ca este o gluma. La un moment dat Olga a început sa strige: "Mama, ursul ma manânca, este atâta agonie. Mama, ajuta-ma". În acel moment Tatiana, mama fetei, si-a dat seama ca durerea din vocea fiicei ei este reala. Femeia a ascultat îngrozita mârâitul ursului si sunetele pe care le scotea când mesteca, relateaza The Sun.

Tatiana si-a sunat atunci sotul pentru a cere ajutor, dar nu a primit raspuns. În acel moment a alertat politia. Femeia nu stia ca sotul ei fusese deja ucis, de acelasi urs, cu câteva minute înainte. Olga a vazut atacul animalului asupra tatalui sau si a încercat sa fuga. A fost prinsa dupa 70 de metri si sfâsiata.

În timpul atacului prelungit, tânara a avut timp sa îsi sune mama de mai multe ori înainte de a muri. La un moment dat ursul a plecat. Olga si-a sunat atunci mama pentru a doua oara. "Mama, ursul se întoarce. Si-a adus puii....ma manânca!"Olga Moskaliova avea 19 ani

În cel de-al treilea apel, la aproape o ora de la primul, Tatiana a simtit ca fiica ei este pe moarte.Aparent, animalele au lasat-o sa moara si au plecat. "Nu ma mai doare, nu mai simt nimic. Iarta-ma pentru tot...te iubesc atât de mult". Apelul s-a întrerupt.Politia a sosit o jumatate de ora mai târziu. Ursii înca mai devorau cele doua trupuri lipsite de viata. O echipa de vânatori a ucis ursoaica si pe cei trei pui ai ei.
În Rusia, astfel de atacuri au loc frecvent. Ursii ataca de obicei persoanele care s-au stabilit în habitatul lor natural.
inapoi la insemnarea sursa   link 

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
free counters

 


    E-mail            © 2009-2085 ASCII-Lob       Home    Popescu-Colibasi  

click spre "negustori"