Alexandra Radu, ajutata de Fundatia "Mereu Aproape" sa participe la Australian Open


 


    Am mai spus si repet sunt articole care le consider utile si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez si la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult Valoare Adaugata) Ca reusesc sau nu asta este alta poveste. Sursa acestui articol este  aici UPDATE ora 14:00 Talentata junioara Ingrid Alexandra Radu a primit cei 5.000 de euro necesari participarii la turneul de juniori de la Australian Open, din partea Fundatiei "Mereu Aproape", ea fiind singura tânara acceptata pe tabloul principal al acestei competitii.

Ingrid Alexandra Radu este singura tenismena junioara din România, care a fost acceptata  la Australia Open, dar sansele ca tânara sportiva sa participe la competitie sunt foarte mici, deoarece familia ei nu are banii necesari deplasarii.

Alexandra locuieste împreuna cu parintii ei într-o garsoniera din Craiova, iar suma de 5.000 de euro, necesara deplasarii la turneul din Australia este colosala pentru familia acesteia. Peste numai câteva zile, pe 7 ianuarie, Alexandra ar trebui sa plece la competitie, dar nu are banii necesari, în ciuda faptului ca este o sportiva de top, având pâna în prezent mai multe trofee la diverse competitii de tenis.accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
free counters

 


    E-mail            © 2009-2085 ASCII-Lob       Home    Popescu-Colibasi  

click spre "negustori"