339 Boc a dat cu lopata la Sendreni


 

    Am mai spus si repet sunt articole care imi plac foarte mult si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez si la mine pe site. Consider ca este o onoare pentru mine sa le reproduc si pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult Valoare Adaugata) Ca reusesc sau nu asta este alta poveste. Sursa acestui articol este  aici 

Boc a dat cu lopata la Sendreni

Premierul Emil Boc a muncit cot la cot cu pompierii de la ISU. Aflat în localitatea Sendreni, judetul Galati, acolo unde Siretul a depasit cu 44 cm cota de pericol, superioara celei de inundatii, premierul a pus mâna pe lopata si i-a ajutat pe pompierii care lucrau sa înalte digul. De asemenea, Boc a încarcat un sac cu pamânt si l-a pus pe mal.

În punctul de interventie de la Sendreni, Emil Boc s-a întâlnit cu primarul comunei, liberalul Paul Cristea, care era îmbracat în echipament de lucru si era încaltat cu cizme si ajuta la supraînaltarea digului, relateaza realitatea.net. Când l-a vazut pe edil, premierul a spus: "Asa ar trebui sa arate un primar".

Emil Boc s-a îndreptat apoi catre coloana oficiala de vehicule, iar, înainte sa plece, a afirmat: "Plec mai linistit decât am venit".

..si video "boc" exceleaza la manualitate cu conducerea este mai greu
urmarea fireasca micul "boc" devine Domnul Boc cel Mare si are regim de "moaste"
Boc a dat cu lopata la Sendreni
noroc ca exista taranul  Sandu Gheorghiu  care ii explica ce sa faca.

upgrade 2019 "Veorica" este si ea "corupta" de sindromul "Sendreni"

"Romeo" dixi: Adorm gandindu-ma la cei netrebnici, care ne trag inapoi. Si ma gandesc la dumneavoastra, poate adormim in acelasi timp, dumneavoastra ce mai faceti, cum sunteti cu sanatatea? Va intreb retoric, ca o sa fiu onorat sa-mi spuneti intre patru ochi" sursa 
accesind acest  link ajungeti la insemnarea sursa
accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
 

        pot fi contactat prin E-mail            © 2009 ASCII-Lob            Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"