ELCATE step 3


De data asta "performanta" imprimanta TI855 ma ajuta sa fac bilantul conflictului

       Domnule patron,

       Se pare ca privim din puncte de vedere diferite istoria.
Dumneavoastra considerati ca pe data de 09 iunie firma mi-a adus acasa doua calculatoare  si cereti ca sa inapoiez calculatorul excedentar.Totodata sunteti deranjat de faptul ca a trebuit sa platiti patru amenzi +garda financiara.
Eu consider ca pe 09 iunie am primit ce trebuia in mod normal sa primesc pe 19 ianuarie, adica un calculator bun. La primul calculator mai trebuia sa dau 250000 lei  pe o placa video cu accelerator grafic ca sa-l aduc aproape de performantele normale.
Atit mi s-a cerut pe o placa datorita caracterului ei "nepretuit" fiind foarte rara (vechimea). Ce s-a intimplat consider ca a fost o incercare de inselarea mea. Referitor la monitor si aici din start mi s-a bagat pe git un aparat care avea  trei reglaje care lucrau in "fundal" ca pe ecran nu se vedea nimic. Deci alta incercare de inselare a mea.
       Litigiul nu s-a putut rezolva pe cale amiabila asa ca a trebuit sa exercit presiuni pentru a rezolva problema. Interesant este ca firmei nici nu ii da prin cap sa ma despagubeasca pentru prostul tratament uitind ca sumele primite ca amenzi au intrat in bugetul statului nu in bugetul meu. Aceasta problema pe mine m-a costat timp si nervi, pe dumneavoastra in plus v-a costat si bani insa vinovatul nu a patit nimic semnificativ. Faptul ca afirmati "ca si-a primit partea" nu ma linistete din cauza modului "patriarhal" cum sunt tratati salariatii in general la firmele paticulare. Acesta este motivul pentru care am dorit sa intirzii semnificativ predarea calculatorului stiind de la dumneavoastra ca ii apartine lui Gabi.
Nu doresc sa-mi insusesc calculatorul din cauza ca nu asi fi cu nimic deosebit de ceilanti "actori" ai piesei. Totodata nu ma opresc pana nu este taxat direct si el. Daca il protejati in continuare ma obligati sa continui si eu. Nu fiti sigur ca am epuizat toate posibilitatile de presiune. Nu intru in amanunte din cauza ca mi-am dat seama ca acuma cititi cu atentie ce scriu.
Referitor la controlul de la garda financiara repet ca nu au fost trimisi de mine. De fapt actiunea lor imi incurca planul si daca ii trimeteam eu altfel puneau problema din cauza ca erau mult mai documentati. Banuiesc ca au fost alertati de inspectorul de la protectia consumatorului in fata caruia am facut citeva afirmatii. De exemplu eu nu v-am cerut inca certificat de garantie si documentatie pentru placa audio si cu toate astea le aveati pregatite. Numai doua persoane care aveau acces la dumneavoastra stiau.
Personal discutasem cu cineva de la politia economica si nu cred ca  vinduse "pontul" la concurenta mai ales ca respectivul urma sa se inplice daca era nevoie in instrumentarea cazului.
Eu am avut multa rabdare asa ca va solicit aceilasi lucru dumneavoastra mai precis lui Gabi. Tin in "custodie", asta fiind o interpretare personala a "dreptului de retentie" prevazut in legislatie a HDD pana reusesc sa ma lamuresc cu Linux si fiind in virste asta nu o pot rezolva rapid. Tinind cont de abuzul grosolan pe care il fac va dati seama ca nu mai pot sa spun nimic de greselile marunte facute de firma.
       Daca sunteti de acord cu varianta propusa de mine asteptati sa va contactez ca sa va recuperati obiectul.  Daca nu sunteti de acord aveti o hirtie semnata de mine care va permite se recuperati HDD in mod legal. Nu uitati insa ca atunci trebuie sa justificati ca acesta era legal al firmei ca numai la copii se admite ca au fost facuti din flori.iar organele legale o sa ma oblige sa dau o declaratie si va dati seama ce lunga o sa iasa.
       Mai mult ca sigur sunteti scandalizat de felul cum procedez asa ca o sa intelegeti ce am gindit si eu cind am vazut la ce tratament sunt supus. Exista totusi o deosebire fundamentala intre situatii dumneavoastra mai precis Gabi mi-a aplicat tratamentul standard iar eu am raspuns la un tratament incorect cu aceiasi moneda.
P.S.nu este nevoie sa schimbati stategia de marketing a firmei din cauza ca probalitatea de a da de alti "fraieri" ca mine este neglijabila.

Inapoi la insemnarea sursa   338 ELCATE
Home
                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"