303 ciocan


 


Ante Scriptum  ca sa nu fiu "papagal" cititi intii aici 

    Am mai spus si repet sunt articole care imi sunt utile si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez si la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult Valoare Adaugata) Ca reusesc sau nu asta este alta poveste. Sursa acestui articol este   aici 

Si-a Óndesat doua ciocane Ón fund

22 Iulie 2009  |  Articol semnat de Andrei Serban

Viorel Firoiu, un barbat de 48 de ani dintr-o localitate din judetul Olt, a ajuns în stare grava la Spitalul de Urgenta din Slatina, dupa ce si-a introdus în anus partile metalice de la doua ciocane. Omul sustine ca a apelat la aceasta metoda în încercarea disperata de a scapa de constipatie.

De pe patul de spital, Viorel Firoiu, din comuna olteana Orlea, a povestit ca, dupa ce a mâncat compot, s-a constipat si stomacul a început sa-l doara groaznic. “Am desfacut un borcan de compot de visine. Am mâncat fructele cu tot cu sâmburi si m-am constipat. Când am vazut ca îmi este rau, am încercat sa scap de sâmburi”, a povestit omul, care a explicat pe larg cum a încercat sa faca asta.

" În momentul în care i s-a facut o radiografie pacientului, s-a observat ca în anus erau doua capete metalice de ciocan", a declarat Cristina Bontescu, purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean de Urgenta Slatina.

L-au operat de urgenta

“M-am gândit sa leg un ciocan cu o sfoara si mi l-am bagat în fund. Voiam sa agat sâmburii, sa-i scot. Când am tras, s-a rupt sfoara si am ramas cu ciocanul în fund. Am mai încercat o data”, a mai spus, rusinat, Viorel Firoiu. Barbatul a fost operat de urgenta si acum este în afara oricarui pericol.

Alte cazuri socante

IULIE 2008
Un barbat de 50 de ani din Cernavoda, judetul Constanta, si-a introdus în anus un tub de spray ca sa-si provoace placere. A fost la un pas de moarte, pentru ca obiectul îi ajunsese în colon si risca sa faca peritonita.

MAI 2008
Un barbat de 40 de ani, care îsi introdusese în fund o sticla de ketchup, a fost operat la Arad.

MARTIE 2005

La Botosani, chirurgii au scos din intestinul gros al unui barbat un vibrator. Acesta îsi introdusese obiectul în anus, dar îl împinsese prea tare.-ca sa nu va plictisiti "video" cind ma ascultati ma vedeti "zmucit" la 60 sec.


Camera web  "online"  se poate accesa prin link 

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului

 


    E-mail            © 2009 ASCII-Lob       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"