274 pcdan by videomax


 


A.S. cei care au ajuns din intimplare pe blog sa treaca pe   "aici"  unde sunt explicatii in ordine cronologica ca sa se lamureasca ce "ciorba" se gateste.

     Aceasta insemnare este un test ca sa ma "prind" cu se maninca "wetalk". Pare interesant dar trebuie sa mai fac "sapaturi". Normal cind m-am gasit cu un microfon la gura implicit am inceput sa "macanesc" iesind si o proba de batut cimpii. Remarc ca in topul inregistrarilor dominam "cieliosii" tineretul mai sta inca in expectativa.

     Fiind timid si rusinos din mama em evitat sa ma "produc" in public reusind sa postez clipul direct la mine pe blog asa ca numai cei "initiati" pot sa vada. Simpatica domnisoara care zimbeste asa frumos cred ca o sa se ia cu miinile de cap cind o vedea ca am trimis un listing cu zece probleme care se pot "slefui". Ma bazez insa ca sustine ;-Imi displace la oameni: "Critica neconstructiva" si-i asigur conditile optime ca sa dovedeasca asta.

     NOTA 9/25/2010    Nu mai functioneaza ce dorem asa ca dau numai linkurile emsiunilor:

 test live  sugestii pentru admin  Handicapul virstei  Handicapul virstei 1  Babonea 
  • Linkuri

    • ce am facut se vede sub forma de *.jpg aici
    • sau in alta varianta se vede sub forma de *.jpg aici
    • "admin" by weblog.ro recunosc foarte draguta insa mai mult ma intereseaza ce face cind sta pe scaunul de "admin" care implicit presupune si alte calitati.
sterge inainte de postare
 

  Insemnari=274    lived days=23487  days D.P.=4473

 


    E-mail            © 2009 ASCII-Lob       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"