264 tx ap162 Luca Aurora


 


Dan POPESCU COLIBASI      
Str.Jepilor nr.34 ap.14
Brasov
21 Decembrie, 2009
Catre Asociatia de Propietari nr.162
Str. Alunis nr.3 Bl.A 31 Sc.B
in atentia doamnei adminstrator Luca Aurora

         Imi manifest satisfactia ca prin adresa nr.38 din.03.12.2009 emisa de AP162 se confirma ca aveam dreptate in data de 17.03 2004 cind sustineam ca se calculeaza gresit contributia la curent si lift. Aceasta "intuitie" a mea a costat 1200 lei penalizari+800 lei avocat+400 lei recurs ,urmind sa calculez si costurile aparute de la procesul nr.2.


        Referitor la raspunsul dat nu sunt multumit intrucit eu am achitat bani la AP 162 nu la diverse persoane fizice care legal nici nu fac parte din asociatie si reamintesc ca D.J.A.P.L. nr. S/30520/19.04.2007 sustine: "S-a atras atentia conducerii asociatiei asupra faptului ca managementul administrativ al asociatiei de proprietari este atributie specifica a administratorului, care raspunde atât de angajarea lucrarilor de reparatii cât si de derularea si predarea acestora în conditii de calitate si garantie. Este obligatoriu ca aceste lucrari sa fie decontate pe baza documentelor fiscale (facturi si chitante) conform prevederilor legale în vigoare."
        In spiritul celor aratate mai sus solicit ca sa primesc un raspuns corect la cele patru solicitari din adresa trimisa de mine la data de 17 noembrie 2009 si precizez ca doresc sa vad baza de calcul care a stabilit eroarea de 54+12,5 lei . Raspunsul sa fie conceput de doamna Luca Aurora iar presedintele sa se rezume la stampila si iscalitura intrucit sunt convins ca nu exista un act scris care sa-l implice in aceasta problema.

         Inca se mai poate rezolva aceasta problema amiabil prin recuperarea de catre mine integrala a cheltuielilor adiacente altfel ma obligati sa apelez la justitie. Cu documentele pe care le detin initial o sa ajungem in "civil" in baza art. 998 si 999 din Codul civil:"orice fapta a omului, care cauzeaza altuia un prejudiciu, obliga pe acela din a carui greseala s-a ocazionat a-l repara" (art. 998) si "omul este responsabil nu numai de prejudiciul ce a cauzat prin fapta sa, dar si de acela ce a cauzat prin neglijenta sau prin imprudenta sa". Iar ulterior daca nu se rezolva ne vedem in "penal" unde paleta este mult mai larga: art. 320 Falsul material in inscrisuri oficiale ; art. 323 Uzul de fals ; art. 324 Falsificarea unei inregistrari tehnice; si art. 326 Falsul in declaratii. Explicatii suplimentare
Ca sa va edificati pe aceasta tema accesati linkul: 264 Damen tango 
         Daca nici acuma nu se rezolva domna Luca ne vedem la judecatorie.
         Al d-voastra, cu deosebit respect, Dan Popescu Colibasi

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului

 


    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"