SIDA, creatia Guvernului SUA


 


    Dau asa cum am primit un articol interesant .Sursa este  atac-online 

SIDA sau Sindromul Imunodeficient,ei Dobândite este un sindrom care denumeste totalitatea bolilor asociate infectiei cu virusul HI (HIV), infectie care duce la slabirea, respectiv distrugera sistemulului imunitar.

Unii istorici au adus la iveala un plan de genocid împotriva continentului negru pentru a permite marilor puteri ale lumii sa( controleze resursele naturale africane.
Henry Kissinger, secretar de stat al SUA, a redactat în 1971 un memorandum, National Security Study Memorandum 200, în care sprijina ideea unui genocid în Africa: „depopularea ar trebui sa fie prioritatea absoluta a politicii Statelor Unite în privinta Lumii a Treia.”

În viziunea sa, depopularea este „un subiect foarte important pentru securitatea nationala a acestei tari”, iar economia „va avea nevoie de cantitati importante si din ce în ce mai mari de minerale din exterior, mai ales din tarile mai putin dezvoltate.”

În iunie 1969, Congresul American primes,te o cerere din partea Pentagonului pentru alocarea, printr-o rectificare de buget, a unei sume substantiale în vederea crearii unui virus cu caracteristici asemanatoare celui ce provoaca SIDA. Noua boala urma sa fie rezistenta la terapia imunologica, iar virusul urma sa se dezvolte într-o perioada cuprinsa între 5 si 10 ani. Coincidenta sau nu, primul caz de SIDA apare 10 ani mai târziu.

Reactiile provocate de aceasta cerere nu s-au lasat asteptate, dupa numai o luna, Pardidul Republican, condus de George Bush senior, îsi arata îngrijorarea vis-à-vis de cresterea demografica a tarilor din Lumea a Treia si cere guvernului american sulutionarea problemei. Potrivit republicanilor, cresterea populatie era un impediment în calea intereselor Statelor Unite, fapt ce a silit administratia Nixon sa reduca proiectele de cooperare pe care le avea atunci cu tarile subdezvoltate.

Dar cum o nenorocire nu vine niciodata singura, “binevoitorul” Kissinger, a carui cariera politica a fost presarata de afaceri murdare si operatiuni sub acoperire, trebuia sa se ocupe de politica SUA fata de tarile Lumii a Treia. si asa a fost, NASA primind misiunea de a inspecta bazinele hidrogra¬fice si de a face studii agronomice în Africa subsahariana.

Surprinzator este faptul ca “oameni de stiinta” care au lucrat la Institutul National pentru Cancer (INC) împreuna cu Robert Gallo, descoperitorul virusului SIDA, au desfasurat activitati în Africa ca angajati ai armatei Statelor Unite si ai Organizatiei pentru Sprijin Umanitar Extern printere care si cea de vaccinare a populatiei din douazeci si una de tari.

În iunie 1996, în cadrul celui de-al IX-lea Congres Internat,ional SIDA, doctorul Leonard Horowitz a afirmat ca aceste campanii de vaccinare au re¬prezentat în fapt un plan secret al Statelor Unite pentru raspândirea SIDA în Africa. Horowitz este sustinut de alti medici precum John Seale sau Robert Strecker care sunt de parere ca virusul SIDA este o combinatie între doi virusi cunoscuti deja: VISNA, care afecteaza anumite animale, dar nu si omul, si HTLV-1, cel care provoaca un tip de leucemie virala. Potrivit acestora , codul genetic al virusului SIDA si cel al VISNA coincid într-un procent de 97%, iar restul de 3% se gaseste în genomul HTLV-1.

Un alt sustinator al planului de genocid a fost si Thomas Ferguson, seful serviciului pentru America Latina al Biroului pentru Probleme Demografice din cadrul Departamentului de Stat al Statelor Unite. Acesta afirma într-un interviu acordat în 1981 ca „odata ce populatia scapa de sub orice control, se impune necesitatea ca un guvern autoritar, chiar de tip fascist, sa o reduca… În El Salvador nu exista spatiu pentru atât de multi oameni. Gânditi-va si la Vietnam. Am studiat tema. Acea regiune era si ea suprapopulata si ridica o problema. Am crezut ca razboiul ar putea face sa scada indicii de crestere, dar ne-am înselat.

Pentru a reduce rapid si în mod real populatia, ar fi necesar ca toti barbatii sa fie mobilizati în lupta si sa fie ucis un numar mare de femei aflate la vârsta procrearii. Atâta timp cât exista un numar suficient de mare de femei aflate la vârsta procrearii, va exista aceasta problema. În El Salvator sunt ucisi destul de putini barbati si nu îndeajuns de multe femei încât acest lucru sa influenteze populatia.

Mijlocul cel mai rapid de reducere a populatiei îl reprezinta foametea, precum în Africa, sau boala, de pilda ciuma neagra. O posibilitate ar fi în El Salvador ca razboiul sa duca la dezorganizare în distribuirea alimentelor. Atunci, populatia ar slabi si ar exista boli si lipsuri. În acest moment, s-ar putea crea o tendinta de scadere rapida a indicilor demografici. Altfel, oamenii se reproduc precum animalele.”
Drepturile omului, moralitatea, religia, nimic din toate astea nu par sa intre în atentia marilor puteri economice. Telul lor este acela de a conduce lumea, de a se îmbogatii chiar daca singura modalitate o reprezinta genocidul.


Adrian Claudiu Rusu

inapoi la  250 Feedback

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"