214 Te rog !


 


A.S.  Pagina de Index nu mai o actualizez insa la popescu-colibasi.go.ro exista ceva similar si mai bine pus la punct (dupa mine)  cu insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

      Azi vineri 05 iunie stateam pe balcon sa ma "usuc" si am auzit  Oda bucuriei  . Initial am crezut ca este un meloman insa socat descopar ca de fapt se face reclama pentru un partid. Dupa documentare (vezi linkul) descopar ca este inmul U.E ocazie cu care gasesc si textul si-mi dau seama ca nu exista nici o legatura intre el si alegerile de duminica. Asa ca si din acest motiv imi declin competenta in folosul alegatorilor din Cuca Macaii,(care sigur merg la vot) fiind la fel de competenti ca mine ca sa decida din oferta electorala pe cei mai reprezentativi. Regretet sincer ca stric fata comerciala a partidelor din cauza ca absenta mea de la vot este o delimitare de acestea.

      Conform proverbului;"tara arde si baba se piaptana" ma ocup de o problema de comunicare pe care o are una din fiicele mele la serviciu cu un coleg. Sintagma din titlu pentru ea are o semnificatie aparte din vina mea iar colegul banuiesc ca nu este singurul care are asemenea nelamuriri privind modul de comportare de tip "delicat" asa ca o sa detailez putin problema care stiu ca este foarte greu de asimilat. Fiica mea beneficiind in acest sens de un invatamint de lunga durata (7ani) in regim prescolar asa ca nu ma astept la "mutatii" in mental ma astept numai la constientizarea faptului ca mai exista si alt mod de comportare la fel de normal si care trebuie acceptat si respectat. In continuare "cujet" cu voce tare si rezultatul se aude mai jos :

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

Linkuri

     Socant pentru noi si pentru politistii din Elvetia cu Tabara de romi ,deci se poate si altfel.

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la   A.S.-P.S.   


Home

Published 10 Iunie 2009
  Insemnari=214   Vizitatori=125710   lived days=4.023  days D.P.=4270 cu regim de "duminica"
Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 382 in TOP la data de 07.05.09 .

 

    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"