195 Elena si iedul


 

A.S.  Pagina de   Index  este mutata pe  Jepilor 34 mai bine pusa la punct (dupa mine)  unde sunt insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

     Iarasi am ceva de spus pornind de la extrasele de mai jos care trebuiesc citite inainte de a incepe eu sa "macanesc".O sa ramineti surprinsi unde pot sa ajung

Playerul permite ca la redare sa treaca pe "pause" daca vreti sa consultati un link si nu uita pana unde am "macanit". In caz de dificultati la redare aici este ca  mp3 .

     Extras din din blogul lui Elena Udrea cu insemnarea VOICULESCU :
  "Municipiul Craiova a gazduit saptamâna trecuta cea de-a noua editie a deja traditionalului eveniment, o manifestare cu o încarcatura culturala deosebita, la care au participat personalitati printre care îi amintesc pe academicienii Eugen Simion si Mihai Cimpoi, Nicolae Dabija si pe poetul Adrian Paunescu.
   Pe parcursul zilei de vineri, 27 februarie, în Craiova au fost organizate o expozitie de carte soresciana, sesiuni de comunicari si colocvii, decernarea premiilor “Marin Sorescu”, spectacole de teatru cu piese ale dramaturgului sarbatorit si recitaluri de poezie sustinute de mari actori ai scenei românesti.
   M-am vazut mai apoi pe micile ecrane, jenata de faptul ca am stat alaturi de oameni care cu siguranta merita cu mult mai multa atentie decât mine, dar care fusesera complet ignorati de camerele de luat vederi.
   Desi reuniunea era extrem de rafinata, stirile prezentate erau frivole O nepoata a poetului revendica drepturi de autor, iar pe ecran curgeau imagini cu mine având un miel în brate.
   Nu am facut la Cetate niciun gest pe care sa îl regret, nu am rostit nicio vorba pe care sa vreau sa o retrag,..."

     Pe blog Elena Udrea are un moto normal in latina "OMNIA MEA MECUM PORTO!" care este bine "tradus" de Iulian Leca 

     Extras din Gardianul care ii pune in gura lui Elena Udrea  urmatoarele:
"...aratând spre ied, iar apoi a continuat: „Este superb, dar sa nu-mi faca acum vreo bucurie pe haine, cât il tin in brate, apoi, adresându-se iedului, cum eu acasa nu am protap, vei fi in siguranta. Ar trebui sa-l si botez, cred ca o sa-l cheme  «Sori»  de la numele poetului Sorescu "

     In final replica lui Ciutacu " Auzi, fa, hai sictir si plimba ursul de aici! " care a scris foarte dur si la obiect iar daca cineva confunda asta cu vulgaritatea sa citeasca cum se exprima o tinara "doamna",Prefecta de Vrancea, Raluca Dan: Daca vreti sa va f*teti,   va fut*ti dupa program!"

     Inchei "subiectul" prezentind cu nota de plata fara T.V.A. pe banii nostri 

La diverse sunt perfect de acord cu articolul: Nu vreau sa fiu solidar! 

     Stiu ca sochez prin felul cum gindesc problema este veche si este foarte bine sintetizata  "Pentru mai multa claritate" 
  " Lumea e invatata sa te incadreze al cui esti - sau, vorba lui Caragiale - cu cine votezi. Ca nu esti al nimanui, decat al lui Dumnezeu si al constiintei tale, asta nu poate intelege nimeni".
Nae Ionescu/ Ziarul Curentul, 16 nov. 1929

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la   A.S.-P.S.   

  Insemnari=195  Vizitatori=110.509  lived days=23.193  days D.P.=4.179

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 412 in TOP .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"