192_logica de Ciorogirla


 

A.S.  Pagina de   Index  este mutata pe  Jepilor 34 mai bine pusa la punct (dupa mine)  unde sunt insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

     Obisnuiesc sa ma pronunt mai "greu" asupra unui subiect din cauza ca am nevoie de timp de gindire. Asa ca am inteles reactia unui lider chinez care intrebat relativ recent ;"ce parere are de revolutia franceza din 1848 ?" a raspuns ca este prea devreme sa se pronunte. Din motive de "disconfort digestiv" o sa trec peste aceasta retinere si o sa cometez putin cazul "Ciorogirla":

     Din aceasta sursa In cazul armelor de la am extras urmatoarele:
  ... Astfel, "lotul Ciorogârla" a devenit prima victima a Legii 198/2008, cunoscuta generic drept legea ascultarii telefoanelor, cu opt zile dupa ce actul normativ a intrat in vigoare. Legea a devenit functionala incepând cu 20 ianuarie 2009, in timp ce anchetatorii sustin ca armele au fost furate in noaptea de 28 spre 29 ianuarie. Aceiasi anchetatori sustin ca au indicii temeinice care impun arestarea preventiva a tuturor celor sapte suspecti, si nu doar a trei dintre ei, si vor formula astazi o noua cerere in acest sens
  Surse judiciare au declarat, in exclusivitate pentru Gardianul, ca propunerea de arestare preventiva a celor trei militari acuzati de furt s-a bazat pe patru elemente elemente probatorii, dupa cum urmeaza:
  1 ADN-ul, proba care a stabilit, in urma prelevarii de tesut epitelial de pe doua cutii din curtea unitatii unde fusesera gasite mai multe arme si cu care se presupune ca au fost carate si parte dintre cele sustrase, ca cei trei au avut tangenta cu aceste obiecte. Aceeasi proba a identificat ADN-ul celor trei si din zona unde s-a umblat pentru sustragerea lazilor cu armament din interiorul depozitului.
   2 Registrul persoanelor care aveau acces in interiorul depozitului, registru din care reiese ca cei trei nu aveau ce sa caute la locul faptei.
   3 Declaratiile celor trei invinuiti, care afirma ca nu au calcat vreodata in depozit, desi ADN-urile lor au fost identificate acolo.
   4 Faptul ca, in noaptea de 27 spre 28 ianuarie 2009, toti au fost de serviciu, iar in jurul orei 10:00, in 28 ianuarie, a fost semnalat sigiliul rupt de la depozit.

     Aici aflu ca : Ei ne monitorizeaza si extrag urmatoarele din articol:
  "..Legea 298/2008, intrata de ieri în vigoare. Sub stindardul luptei împotriva criminalitatii, orice cetatean al patriei cu telefon mobil si adresa de internet va fi obligatoriu monitorizat: pe cine a sunat, de unde, de câte ori, câte accesari pe internet a avut, cu cine a vorbit, ce ID are,
   Personal, cred ca Legea 298/2008 este una speculativa, care lasa loc abuzurilor si santajului. Articolul 11, care stipuleaza ca “in aplicarea prevederilor prezentei legi sunt interzise interceptarea si retinerea continutului comunicarii sau a informatiilor consultate in timpul utilizarii unei retele de comunicatii electronice”, ma lasa rece." aceasta fiind parerea autoarei  Anghelescu-Stancu care o califica pentru KKK

     Ce am inteles eu din Legea 298/2008 se poate revedea in insemnarea  186-Diverse fiind prezentata la punctul doi asa ca ma rezum sa postez un comentariu pertinent la articolul: Ei ne monitorizeaza ...scris de "mihai hritcu"
2009-01-21 13:02:44
aburiti
  A cata oara trebuie sa va spuna cineva ca nu e vorba de CONTINUTUL convorbirilor sau al mesajelor ci de alte date! Date care oricum erau cunoscute si stocate de operatori ( vezi factura detaliata a celor cu abonament) doar ca de ieri pastrarea devine obligatorie. Halal intelegere, penibil articol!

     La exemplul de eroare contabila anexez si poza lui BTR-50PU ...
off topic  prezint in live o "greseala" cu care ma mindresc.Comentind articolul  Povestea Codului de Bune Practici am gresit postind  asta insa dupa cum se vede in patru minute am revenit. Am spus ca ma mindersc din cauza ca puteti cauta pe tot internetul si nu o sa mai gasiti pe cineva care sa-si recunoasca asa de rapid si total greseala. Se poate vedea si "moaca"  pacatosului avind in fata obiectul "muncii".

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la   A.S.-P.S.   

  Insemnari=192  Vizitatori=106.170  lived days=23.177  days D.P.=4.163

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 412 in TOP .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"