190 Spirit civic


 


A.S.  Pagina de   Index  este mutata pe  Jepilor 34 mai bine pusa la punct (dupa mine)  unde sunt insemnarile in ordine cronologica si va puteti lamurii ce "ciorba" se gateste pe acest blog.

     Sunt iritat mai mult decit normal din cauza fetei mele Dana. A plecat azi la schi la Sinaia si nu a dat la intoarcere nici un telefon. Cum am crescut cu muntele in curte stiu foarte bine ce pericole prezinta acesta mai ales iarna asa ca stau ca pe ghimpi. Rezolvarea era simpla, nu imi spunea ca pleaca sau indiferent cit era de obosita imi dadea un telefon la intoarcere. Din cauza ca imi este afectat procesorul si ca sa treaca timpul ma rezum sa mai dau din degete si asa iese ce se vede mai jos.

     Iarasi MirceaBadea a dat un "recital" care se poate vedea in reluare  aici .Imi place ca dezvolta cite o ideie si foloseste ziarele numai ca decor. La el apreciez si exprimarile de "golan" pare curios daca se tine cont ca mama mea a fost educata la pension insa am avut si un tata crescut in Dudesti asa ca sunt bivalent si sub acest aspect. In aceasta emisiune da o definitie pentru "spirit civic" si mai bine il las pe el sa o repete :  .Cine a citit mai multe insemnari de pe acest blog poate observa ca felul meu de a actiona se indreapta in aceasta directie asa ca pot sa arat efectele de Feedback pe care le resimt eu. Nu sunt asa de pesimist ca el insa pot sa afirm cu tarie ca datorita acestui fel de a fi m-am ales cu o "carantina civica" totala. In mod normal ar trebui sa am statutul de "zacamint" care fiind si sub "General Public License" trebuie exploatat la "capacitate" de toti cei interesati si dornici de afirmare in domeniul public. Ca sa exemplific rezum cel mai recent "episod" de actiune civica concretizat prin Cine stinge lumina? si finalizat cu   str.Jepilor ora17.00.  .Actori principali la aceasta actiune au fost trei ziaristi si o salariata de le ABMEE insa nici unul nu a simtit nevoia sa ia legatura cu mine eventual ca sa ma mai exploateze. Intimplator dupa doua saptamini am aflat ca am ajuns si in ziar IN UNELE ZONE ALE ORASULUI  insa nu acesta a fost scopul meu ca sa apar pe "hirtie". Motivul acestei taceri este simplu si ar fi bine sa gresesc deranjeaza faptul ca eu am vazut ce nu a vazut un oras intreg. Daca cintam la pian la frunza sau la fluierul piciorului era cu totul alta situatie si eram popularizat. Cei care au fost implicati insa fac o confuzie intre aceasta calitate a mea explicata la  Human faces si I.Q. si sunt convins ca multi din ei ma "termina" daca ar fi sa concureze cu mine la teste de IQ standard. Asa insa o iau ca o palma primita si sunt convins ca o sa faca si pe dracul in patru ca sa nu mai aiba de a face cu mine, poate daca au un dusman serios ma prezinta pe post de momeala ca sa ii ramin in git respectivului. Eu m-am obisnuit cu situatia si o accept cu toate ca imi dau seama ca am un potential mare ca "om negru" si pot anticipa explozia unei bombe cum a fost interviul in care primarul orasului propunea rezolvari pentru astuparea de "fisurilor anale" la cladiri. Inchei cu un proverb din zestrea inepuizabila o taranilor;" nu este prostul prost de ajuns daca nu este si fudul!" si asta se leaga clar de IQ

     Imi cer scuze pentru "tonul" avut dar am o scuza sunt putin iritat.

     

  

P.S. Ramin valabile cele care sunt definite la   A.S.-P.S.   

  Insemnari=190  Vizitatori=104.644  lived days=23.165  days D.P.=4.151

      Datorita dumneavoastra din cele 39.1097 bloguri existente pe   Weblog.ro   ma "invirt" fara efort in jurul pozitiei 412 in TOP .

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  

click spre "negustori"