150 sunt goriloi


 

      Am afirmat si reafirmat ca il urmaresc cu placere pe Mircea Badea. Sunt surprins in mod placut de faptul ca avem acelasi fel de a privi lucrurile si ce il enerveaza pe el ma enerveaza si pe mine sau invers. In emisiunea din 2008-05-28 a intrat insa pe un "domeniu" foarte moale si virsta i-a jucat o festa ca o confirmare a proverbului: "batrinii au de partea lor experienta iar tinerii numai timpul !". Am extras coloana "sonora" care se poate asculta in continuare. Chiar daca dureaza zece minute, merita ca te unge pe suflet in calitate de "goriloi" 

     Constructiv imi asum toate calitatile de "goriloi" insa consider ca problema este mult mai nuantata. Argumentele lui MB sunt perfecte logice si coerente si merita "pshiholoaga" sa fie facuta praf daca se referea la un creier de "goriloi" insa el uita sau nu intelege ca respectiva se referea la un creier care nu are treaba cu logica si coerenta. Similar ar fi ca utilizator de Windows sa te referi la sistemul de operare Linux si nu intelegi motivul pentru care trebuie sa-ti dai suturi ca sa citesti o amarita de disketa. Efectiv sub Linux intii trebuie sa definesti caracteristicile disketei ulterior sa o montezi iar la sfirsit dupa ce ai citit ce te interesa sa o demontezi in schimb sub Windows dai clik pe pictograma si "voila!". Asta arata ca nu ti cont de un mic "amanunt" ca este vorba despre alt OS (sistem de operare) care poate din punct de vedere hard sa fie identic cu cel folosit de tine insa functioneaza dupa alte reguli.

     Cred ca sunt in asentimentul "goriloilor" de buna credinta daca afirm ca in privinta actului sexual ar fi ideal ca dupa finalizarea lui (normal de catre tine) dupa cel mult zece secunde sa te poti teleporta spre urmatoarea activitate. Cit de rational logic si cerent poti sa fi sa te atasezi cu disperare de un copil hadicapat fizic si sa lupti cu toate puterile ca sa-l ti in viata. Oricare goriloi care se respecta daca ar putea in cazul acesta ar aplica o metoda brevetata din antichitate in Sparta respectiv o rugaciune si aruncat "rebutul" intr-o prapastie.

     Ce treaba are cu logica si coerenta o prostituata care isi iubeste "pestele" maninca trei batai zilnice de la acesta si din dragoste pentru el iese zilnic la "produs". Cit de timpit ar trebui sa fie un "goriloi" ca sa faca o criza de isterie ca la un chef a aparut alt "goriloi" cu niste pantofi identici? Spre deosebire de MB consider ca in acest caz reactia ar fi normala daca ar apartine unei femei, greu de inteles si acceptat. Acesta este si motivul pentru care un manager femeie chiar daca este la fel de timpita ca un manager barbat are in plus niste "tare" datorita sexului care ii apartine si o face sa poata lua decizii gresite mai des decit omologul ei masculin identic ca timpenie. Nu are rost sa mai continui cu deosebirile insa cred in expresia "taraneasca" ca femeia este jumatatea barbatului nu ca un balast ci ca o completare si numai in aceasta situatie esti ca "goriloi" intregit. Scriu aceste lucruri ca urmare la ce am vazut la parintii mei si banuiesc ca tatal meu nu ar fi avut rezultatele profesionale daca nu era mama in spate. Ca si el era constient de acest lucru se vede datorita unui text dintr-o carte scrisa de el care se intituleaza "Nevasta antrenorului". Femeile in schimb au alte calitati in care nu avem nici o sansa se le ajungem cit suntem noi de "goriloi" si una din ele este ca unde noi vedem numai sex ele pot sa vada si iubire,motiv pentru care ne si suporta.

     Probabil surprind cu "iuteala" cu care am postat aceasta insemnare. Se datoreaza unei decizii "definitive si irevocabile" luate de mine care o prezint in insemnarea urmatoare intitulata :" Sase ani TTL". prescurtarea provine de la "Time To Live" si initial se refera la durata de viata a pachetelor de informatii in IT insa a fost adaptata de mine.

Upgrade 6/10/2010

     Un cintec You Raise Me Up "ciugulit" de pe  trilulilu  exprima mai clar ce vream sa spun. attention to text

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
Published 31 Mai 2008 Re:Published 10 Iunie 2010
      Insemnari =150   Vizitatori =55973   lived days =22909

 


 


pot fi contactat prin E-mail    Home Popescu-Colibasi   si Webcam Live   !! vrea Java !!


click spre "negustori"