145 flip-flop


 

     Azi am reusit sa intru iarasi in "parametrii" din cauza ca pe 10 aprilie fara sa vreau am intrat in regim de    flip-flop   .Modul meu de viata cu care ma tot laud are si efecte negative daca trebuie sa ies din "cochilie" (a se citi ap.14). Fara voia mea a trebuit sa ma intilnesc cu doua doamne MARUSCA BOGDANA MARIA judecator si Cobelschi Ana avocat angajat de A.P. 162. Intilnirea a avut ca rezultat o remiza depunind numai   "scrisoarea de intentie"   si reluam "ostilitatile" pe 22 mai. Am profitat de prilej ca sa imbrac costumul de inmormintare (asta ca sa am fata comerciala) si am multumit fostei neveste in gind ca lasase si o cravata asortata.Efectiv de peste zece ani nu mai am imbracat costumul care are destinatia amintita.Cu ocazia asta mi-am dat seama ca eu am intrat foarte bogat in "capitalism" in ' 89 avind peste 37 cravate dar asta este alta poveste si erau alte criterii.

     Problema este ca venit de la "trebonal" am simtit ca ramin fara alimentare asa ca am ajuns in pat.Dupa doua ore am "inviat" dar iarasi m-am decuplat si asa s-a repetat ciclul in regim de flip-flop pana acuma.Interesant este ca "stau" fara probleme peste 12 ore la PC dar doua ore de iesit din casa m-au terminat.Musai o sa trebuiasca sa ma antrenez ca sa nu ma "gripez".

     Chiar in regim de "leguma" nu am putut sa nu observ scandalul iesit cu Crulic Claudiu Daniel si il leg de alta stire "vazuta" in care un "pusti" a decedat de leucemie primind in schimb peste citeva zile aprobarea de la Ministerul Sanatatii pentru operatie in strainatate. Ambele "stiri" au ceva in comun arata indolenta, nesimtirea si dispretul cu care suntem tratati de conationalii nostrii care devin membrii in   "laputa"  asa ca nu mai ma mir cind doctorul Ciontu se spala pe miini de problemele care le are pacientul lui transformat in "intelectual" din competenta lui profesionala.Ca o paranteza fara aportul unui specialist si eu am ajuns intelectual.O definitie pentru asta ar fi ca reprezinta un barbat care a descoperit ca sunt unele lucruri mai importante decit sexul si acuma inteleg ce a vrut sa spuna un laureat al premiului Nobel care dus la "fete" pe la 60 de ani (ca pana atunci a fost ocupat) a remarcat ca :"placerea este prea scurta si miscarile ridicole!".

     Devenind iarsi serios imi dau seama ca "tarele" functionarului public au intrat in regim de metastaza generalizata si de vina sunt ceilanti membrii ai acestui "organism".Sunt convins ca majoritatea lor reactioneaza corect insa nu fac nimic sa elimine chiar ei "merele stricate".Din exteriorul "sistemului" nu ai ce face si de multe ori cind sunt "taxati colectiv" cei nevinovati pe buna dreptate sunt indignati insa din diverse motive nu doresc sa arate cu degetul chiar ei vinovatii.Mentalitate de popor unic muncitor nu pot sa uit un serial cu avocati din care am retinut ceva.Cu toate ca erau un colectiv foarte unit in momentul cind unul gresea dadea de dracul in primul rind din cauza colegiilor care vedeau mai departe si-si dadea seama ca si imaginea lor este afectata de acest esecul colegului.Mai este pana acolo....

     Imi cer scuze dar inca nu sunt in parametrii

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

       Insemnari =145   Vizitatori =47304   lived days =22860

 


     

 


Home Popescu-Colibasi


click spre "negustori"