117 COPY / PASTE


 

     

     Cite o data ai de invatat si din filmele comerciale.Asa se face ca am retinut din filmele politiste ca atunci cind este prins un infractor obligatoriu acestuia ii se citesc drepturile.Normal am taxat asta ca o obligatie timpita care favorizeaza infractorul. Ulterior am priceput motivul existentei acestei obligatii timpite.Este rodul presiunii avocatilor care aveau dificultati sa "abureasca" juriul daca clientul lor de buna voie facea declaratii care il incriminau.La noi nu exista aceasta prevedere cu atit mai mult ca "petentul" sa atraga atentia "functionarului public" ca tot ce afirma acesta se poate folosi impotriva lui.

     Fiind un veteran a asemenea conflicte todeauna astept ca partea adversa sa o ia prin porumb cu gratie ca ulterior folosind metoda copy/paste sa-i "servesc" inapoi perlele.Asa se face ca profitind de materialul documentar bogat pus cu generozitate la dispozitia mea de Ene Alina acuma pot sa o ating punctual folosind chiar "armele" ei.

      Am mai retinut ceva din filmele comericale si sunt convins ca reteta lor este facuta in urma unor studii foarte aprofundate. In toate filmele exista cite un "personaj" prost.Precizez nu este "prostut" este "prost gramada"care nu reuseste sa priceapa niciodata nimic asa ca celelante "personaje" in permanenta trebuie sa-i explice despre ce este vorba. Interesant este ca toate personajele il trateaza cu simpatie si daca vorbesti cu cineva care a vizionat filmul observi ca si acesta il trateaza la fel. Existenta acestui "personaj" se datoreaza chiar retetei pentru ca un spector "tolomac" cum sa autoevalueaza chiar fostul ministru Remes sa poata avea un sentiment de multumire cind descopera ca "exista tolomaci mult mai mari"citat luat tot din Remes.

     Partea proasta este ca viata bate filmul asa ca ai posibilitatea sa te intilnesti in "live" cu un asemenea "personaj" cum am patit eu cu Ene Alina. Aratam mai sus ca un asemenea personaj se bucura de simpatie si in fiecare colectiv sau echipa exista "prostul nostru" asa ca nu ma astept ca o delegatie de functionari sa o roage pe sefa lui Ene Alina sa o trimeata putin in concediu ca sa poata o colega sa dezamorseze situatia din cauza ca stiind cu ochii pe ei descopar tot mai multe probleme asa ca apar victime "colaterale"

     Dupa aceasta introducere prezind "bomba" cu focoase multiple expediata recent:
1.In corespondenta cu CIC-15 (Call Center) am fost deranjat ca acesta nu se identifica in mail-uri asa ca am sapat, gasit baza legala si facut o reclamatie initulata r_24_ecuson
2.Banuiesc ca exista o posibilitate de a face o economie asa ca "normal" am solitat informatii in acest sens si "normal" am primit un raspuns la plezneala motiv pentru care "normal" a urmat reclamatia de rigoare r_26_serv_iluminat
3.Inceput sa iau la puricat una din perlele made Ene Alina si iesit alte patru reclamatii standard care acuma implica si un serviciu la care "uzul dreptului" se subintelege fiind vorba de r_22_sedinta,r_23_fax,r_25_apometre si r_27_S_61007

     Eu am fost acuzat de Ene Alina ca:" Consideratiile dvs. cu privire la inspectorul caruia a fost repartizata cererea dvs. spre solutionare Ie consideram nejustificate si lipsite de consideratie fata de un functionar public." citat din raspunsul S/61007/14.08.2007 si este total gresit. Respect autoritatea si ma supun ei insa nu inteleg sa ma supun unei "poponete apetisante" cu pantalon sau fusta pe motiv ca aceasta crede ca prin ozmoza ii s-a ridicat inteligenta la cap prin absorbtie din scaunul functiei datorita suprafetei de contact.Nu sunt un justitiar asa ca reamintesc propunerea mea de "pace"doresc un raspuns corect care sa respecte litera si spiritul legii si las in pace toate echipele/colectivele de functionari urindu-le sa ajunga pe culmile capitalismului daca nu au putut sa ajunga pe "culmilii comunismului".
Ene Alina nu este cu nimic inferioara din punct de vedere intelectual "personajelor" care m-au judecat in justitie insa a avut ghinionul sa se confrunte cu un "pensionar" care de multe generatii are nebuni in familie se poate vedea ce "pedigri" am. Apropo de cel din capul listei, nu se stie ca a devenit "revolutionar" nu din dragoste pentru cei oropsiti ci din cauza ca intrase in conflict cu stapinirea. Concret ii taiase urechea un slujbas al domniei care incepuse sa ia birul de pe paminturile lui fara sa-l anunte.
Se poate descarca un "exe" numit o_ora_turbo format din poze care intr-un minut arata ce face un "pensionar" atipic intr-o ora.
In incheiere trebuie sa recunosc ca cea mai apreciata calitate a mea de catre cunostinte a fost faptul "ca nu uit" ,calitate care in acelasi timp a fost si cea mai detestata .

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

       Insemnari =117  Vizitatori =24145   lived days =22694

 


Home Popescu-Colibasi


click spre "negustori"