108 P.S.


 


Azi am fost sunat de un fost coleg de promotie (1967) din scoala militara care era in drum spre Sibiu la intilnirea dupa ...ani. Nu particip din cauza ca am probleme cu "termostatul" insa am aflat ca din cei 100 de absolventi peste 20 din ei nu mai au cum sa raspunda prezent. Sunt curios daca cei care ne invidiaza pentru pensiile "exorbitante" ar dori sa imparta si acest avantaj cu noi.

Azi am revazut cu placere o comedie ;" Mai bine nu se poate" cu Jack Nicholson si Helen Hunt nu are rost sa explic vorba sloganului "prietenii stiu de ce!"

Azi mi-am dat seama ca asist la o explozie a "mamaligii". Este vorba de faptul ca spontan 1000 de persoane si-au pus o intrebare elementara :De ce?" Prima explozie a fost in decembrie 89 iar aceasta este provocata de Luis Lazarus care a lansat 'Actiunea Marele Bilet'.

Trecind peste scopul mercantil evident cei 1000 au descoperit ca sistemul trebuie sa tina cont de ei. Cred ca "simplul cetatean" care s-a dus la poarta institutiei ca sa asiste la tragere a provocat un soc cu "impertineta" lui.Am rezerve ca a sezizat mult lume acesta "super nova"

Pentru cei care sunt curiosi sa vada cu ce ma ocup cind nu musc de fund "oameni de bine" sa urmeze linkurile si "dati click pe "vizualizati slideshow-ul".Apasati pe pictogramele din stinga sus si puteti defila prin album   

Bucataria IT   carcase PC   diverse1   cultul "personalitatii"

I=108 . V=18880 lived days 22625

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"