104 cerere 4


 

PRIMARIA MUNICIPIULUI BRASOV

B-dul Eroilor Nr.8

 

Stimate domnule Primar,

 

Prin prezenta formulez o cerere conform legii L234/2002 Art. 19. pentru a ma edifica asupra unei situatii care exista de fapt la Asociatia de Propietari nr.162,

respectiv daca din punct de vedere legal Popescu Colibasi Dan este membru al acestei asociatii

Precizez ca incerc sa lamuresc aceasta problema din luna aprilie facind in acest sens trei cereri.Am primit in permanenta raspunsuri evazive culminind cu raspunsul dat prin adresa S/50030/27.06.2007 intocmita de Ene Alina in care se arata:

"Din verificarea documentelor de infiintare ale Asociatiei de Proprietari "Nr.162", reiese faptul ca la infiintarea asocia!iei de proprietari pe "tabelul nominal cu locatarii din str. Jepilor nr.34, Bl. A.33, Sc.A" la ap. 13 si 14 se regaseste si semnatura dvs. privind acordul de infiintare a Asociatiei de Proprietari "Nr.162" si deci automat ca membru al acestei asociatii."

Ene Alina minte cind sustine ca tabelul face parte din "documentele de infintare", legal toate documentele de infintare ajung la notar si ulterior la judecatorie si acolo nu au ajuns dupa cum se vede chiar din documentele de constituire primite la cererea mea.

Ene Alina minte cind sustine ca in tabelul respectiv exista o referire la:" acordul de infiintare a A.P. 162"

Ene Alina uita ce a scris in adresa S/38450/18/05.2007 unde prezinta in mod competent baza legala care trebuie respectata conform H.G.400 respectiv H.G.1386 de unde rezulta si documentele de constituire, unde nu se face referire la :" tabelul nominal cu locatarii"

Acest tabel daca se si intelege titlul consfinteste prin iscalitura privata ca eu locuiesc la o anumita adresa si nu face nici o referire la dorinta de aderare la un anumit cult, partid politic sau asociatie de propietari. Interesant este ca aceasta justificare am primit-o initial de la contabila asociatiei Fusulan ulterior de la Branduse si mai tirziu de la avocata care a pledat cauza.Ca aceasta este credinta respectivilor nu este o problema dar nu ma asteptam ca Ene Alina care este "garantul aplicarii legii" sa-si insuseasca aceasta credinta contrara legii devenind clar partenitoare in analiza problemei ridicate de mine.

Precizez urmatoarele:

-nu am fost instintat ca asociatia de locatari nr.162 se transforma in asociatie de propietari

-nu am fost convocat sa particip la sedinta in care se stabileau conditile de infintare

-nu am participat la sedinta care stabilea conditile in care se face infiintarea asociatiei

-nu am fost convoacat sa particip la sedinta de constituire a asociatiei de propietari

-nu am participat la sedinta de constituire a asociatiei de propietari

-nu am iscalit procesul verbal in calitate de participant la aceasta adunare

-nu am iscalit acordul de constituire prin care accept sa intru in aceasta asociatie

-nu am iscalit ca deleg o anumita persoana sa faca demersurile legale pentru inregistrarea asociatiei.

-nu am solicitat nici ulterior sa ader la aceasta asociatie

Domnule primar solicit ca sa cereti doamnei Claudia Dragomir sa delege alt functionar sa se ocupe de aceasta problema intrucit Ene Alina judeca cu "inima" nu in baza legii. Nu doresc sa fiu obligat sa apelez la o "anumita parte a presei" ca sa fiu sprijinit ca in mod sigur aceasta nu este interesata de aberatile unui functionare insa va fi foarte bucuroasa sa aiba motiv sa ve denigreze pe dumneavoastra si este pacat ca personal sunt multumit de felul cum va desfasurati activitatea.

In concluzie doresc un raspuns clar argumentat legal nu pe baza de credinta din care sa rezulte daca fac sau nu parte din aceasta asociatie de la care nu am solicitat si acceptat servicii (acceptarea servicilor conform legii protectiei consumatorilor presupune iscalirea unui contract)

Doresc sa primesc un exemplar din :" tabelul nominal cu locatarii ...." iar referentul sa precizeze clar daca acel tabel inlocuieste cele stabilite de lege sau nu are caracter legal cu urmari juridice

 

Doresc ca informatiile solicitate sa-mi fie furnizate si in format electronic la adresa de e-mail dan@popescu-colibasi.go.ro

Sunt dispus sa; platesc taxele aferente serviciilor de copiere a documentelor solicitate .

Vã multumesc pentru solicitudine,

---cut---

ca sa fiu sigur ca ajunge am trimis si un fax pe adresa primariei cu urmatorul continut:
Stimata doamna Adina Donosa
Nu functioneaza pe site sistemul de solicitari de informatii si de aceea apelez la bunavointa dumneavoatra. Va rog contactati SERVICIUL RELATII CU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI si comunicati doamnei Ene-Alina sa intre pe linkul: http://pcdan.weblog.ro/2007-07-22/171922/Ene-Alina.html daca are comentarii sa foloseasca linkul: http://pcdan.weblog.ro/2007-07-22/171922/Ene-Alina.html#comments iar daca doreste sa ma cheme in judecata pentru „prejudiciul moral constând în vatamarea dreptului la onoare si reputatie produse prin afirmatiile pârâtului" sa ma anunte ca sa-i ofer materialul in forma scrisa cu "autograf".
Aflati va rog de la doamna Claudia Dragomir cum se numeste inspectorul care in iulie 2005 a verificat A.P. 162.dupa cum sustine in adresa Inregistrata sub numarul S/30520/19.04.2007.
Rog contactati secretara domnului primar care sa verifice daca dinsul a fost informat de cererea inregistrata la C.I.C. cu nr.:53353 la data 11.iul.2007. O poate vedea urmind linkul: http://pcdan.weblog.ro/2007-07-22/171925/Cerere4.html
Raspunsul la demersul meu solicit sa fie trimis pe adresa dan@popescu-colibasi.go.ro
Multumesc anticipat Dan Colibasi

totodata am trimis si un mail direct domnului primar cu urmatorul continut:
Stimate domnule Primar,
Rog sa cititi o cerere care este adresata SERVICIUL RELATII CU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI si care daca nu este rezolvata legal va afecteaza si pe dumneavoastra. Banuiesc ca ati fost "scutit" sa o cititi de subordonati.Cererea a fost inregistrata la C.I.C. cu nr.:53353 la data 11.iul.2007.Pentru operativitate o gasiti si la linkul urmator: http://pcdan.weblog.ro/2007-07-22/171925/Cerere4.html

---cut--- si acuma normal astept reactiile

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

       Insemnari =104  Vizitatori =17051   lived days =22595

 


Home Popescu-Colibasi


click spre "negustori"