103 Ene Alina


Am scris in insemnare "Valea" ca am primit un raspuns naucitor de la primarie la cererea nr.3 care se poate vedea in insemnarea "Final de act".Raspunsul il postez in continuare:

---cut---

D.J.A.P.L. - SERVICIUL RELATII CU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI

S/5003/29.06.2007

Ca urmare a sesizarii dvs. inregistrate la Primaria Municipiului Brasov cu nr.44859/ 11.06.2007, va raspundem punctual cu urmatoarele:

- Din verificarea documentelor de infiintare ale Asocia!iei de Proprietari "Nr.162", reiese faptul ca la infiintarea asociatiei de proprietari pe "tabelul nominal cu locatarii din str. Jepilor nr.34, Bl. A.33, Sc.A" la ap. 13 si 14 se regaseste si semnatura dvs. privind acordul de infiintare a Asocia!iei de Proprietari "Nr.162" si deci automat ca membru al acestei asocia!ii.

- D-l Brandusa lronim este membru al asocia!iei de proprietari si presedinte1e acesteia, ales in adunarea general a a proprietarilor de apartamente in data de 14.10.2006

---cut---

Timpul a trecut insa mie mi-a ramas intrebarea in cap ca sa gasesc motivul pentru care Ene Alina intr-un raspuns anterior dovedeste ca stie ce scrie in lege in schimb prin acest raspuns dovedeste ca nu o intereseaza acest "amanunt".

Din mama sunt dotat cu o "capatina" mare 58cm dupa masura la cascheta insa normal am un creier mic asa ca exista mult spatiu excedentar.Cu virsta au iesit la pensie "cu ordonanta" si "neste" neuroni asa ca am spatiu suficient pentru diferite experimente in "cap".Asa se face ca am creat o Ene Alina virtuala la care am atasat toate informatile pe care le detin si am lasat-o sa zburde in voie ca sa descopar motivul comportamentului. Normal fata fiind virtuala are atasata pe o parte "apetisanta" a fizicului ei o mufa DB9 incit pot sa-i monitorizez procesul de gindire. Au trecut zilele experimentul s-a derulat in fundal si intr-o dimineata a iesit listingul cu monitorizarea. Am fost mai naucit de rezultat din cauza ca rezulta "stiintific" ca este posibil ca un om care cunoaste o lege si doreste sa o aplice insa fara sa fie fortat sau nici o forma isi asuma rolul de a o incalca cu "voiosie" mintind ca sa fie mai convingator.

Normal l-am injurat pe Bil Gate pentru timpenia simularilor virtuale si listingul a ajuns la gunoi . Noroc ca Recycle Bin are stearsa optiunea de golire fiind virtual are spatiu nelimitat ca ulterior am gasit un articol care schimba datele problemei. Fara sa am ingaduinta redactiei il lipesc in continuare: www.cotidianul.ro 

---cut---

Romanii sint mai inteligenti la suflet decit americanii

Daniel Bichis, realizatorul cercetarii, defineste inteligenta emotionala (EQ) ca fiind capacitatea de a ne percepe emotiile, de a le intelege si de a le utiliza, care determina in final calitatea de a fi un bun comunicator. Bichis spune ca EQ-ul poate explica de ce oameni cu o inteligenta rationala (IQ) foarte mare nu reusesc neaparat in viata sau nu ajung in pozitii inalte profesional, in timp ce persoane cu un IQ mediu sau chiar sub medie ajung in functii de conducere. E mai important sa fii un bun comunicator.

---cut---

Conform proverbului unde dai si unde crapa eu am priceput ce nu pricepeam cu Ene Alina

Asa ca trec pe "curat" datele initiale ale problemei"

-s-a nascut in oras din parinti tarani adusi cu forta in perioada industrializarii

-a facut elementara si liceul la zi pe bune, probabil si o facultate

  • note mari la absolvire si o mare dorinta de a invata ( varianta de memorizare mecanica)
  • intim doreste sa isi faca atributiunile de serviciu cit mai corect
  • nu accepta sa fie corupta
  • stie de la parinti ca in timpul comunismului pozitia sociala nu are nici un fel de legatura ca capacitatea intelectuala
  • notiunea de a "gindii" o lega direct de actul pe care il face in a stabili in ce trolebuz se urca
  • nu vede nici un fel de inconvenient in a exprima pareri diametral opuse in doua documente care nu sunt datate in aceiasi zi.
  • Este de buna credinta si doarme linistit avind constinta inpacata

Pai daca iau dupa aceste date acest "tip" de om se regaseste in proportii de masa in societate si se incadreaza si ceilanti protagonisti judecatorii si executori judecatoresc.

Cuvintul cheie este "buna credinta" care poate fi foarte periculoasa si o sa dau citeva exemple.

-Ploiesti ~1970

Un subofiter cu diminutivul Gore cu greu a cumparat un hirb de autoturism. Se auzea de la distanta si in urma lui raminea o dira de ulei insa el era foarte mindru din cauza ca efectiv putini aveau pe vreamea aceea masina. De cite ori il vedeam eu ma ascundeam dupa un stilp de care si ma agatam cu miinile. Suparat de asta imi spune ca rid in mod inutil ca el are masina iar eu nu. Cu un aer serios il intreb daca stie ca tatal meu este antrenorul tarii la handbal, normal confirma si atunci ii precizez ca mi-a trimis o motocicleta BMW ca a politiei pe care o am in vama. Gore ramine fara sonor si dispare cu coada intr-e picioare. Ulterior ma intreaba ce se mai aude cu motocicleta. Imediat iau o mutra serioasa si ii spun ca mi-au furat trusa de scule si nu vreau sa o mai ridic pana nu o pun la loc. Iarasi pleaca cu coada intre picioare. Trece timpul si Gore vine la mine cu un aer secretos si-mi spune ca are niste bani si este dispus sa scoata el motocicleta din vama. Normal am spus ca o sa reflectez la propunerea lui. In capul omului de buna credinta nici nu exista banuiala ca eu am glumit asa ca ulterior a ramas suparat pe mine ca nu l-am bagat in afacere.

-Baicoi munci agricole toamna

Eram la sediul unei ferme si am fost scos afara de zgomotul pe care il facea un elicopter care se tot invirtea deasupra unui deal. Asist impreuna cu ceilanti "tarani" iar la un moment dat incep sa fac semne disperate catre elicopter. Curios un taran ma intreaba ce fac asa ca ii explic ca ramasesem fara tigari si am dat ordin sa-mi aduca de la Ploiesti insa dobitocul de pilot nu a inteles bine unde trebuie sa ajunga si are mari sanse sa-l degradez pentru asta. Taranul meu sa retrage discret si-l aud explicind celorlanti despre ce este vorba. Nu trebuie sa mai spun ca in zilele urmatoare am inceput sa fiu salutat cu mult respect din cauza ca "tigarile" imi erau aduse cu elicopterul

-Ploiesti punctul de comada al diviziei 16 AAT

Sfirsit de trimestru si cel care nimerea in tura trebuia sa faca statstica cu orele de functionare o adevarata bucurie aritmetica. La mine acasa venise un prieten Puiu Vatavu comandant de vas care printre altele avea un calculator de buzunar. La vremea respectiva o "jucarie" din aceasta costa cit solda mea pe citeva luni. Profitind de vizita imprumut obiectul si cu ajutorul lui lucrez cu spor la statistica. Un coleg Decu vede minunea si imi spune ca ma invidiaza pentru achizitie. Plictisit ii spun ca am primit de la un "vaporean" un bax plin cu asemenea "obiecte" si vreau sa scap cit mai repede de ele. Curios ma intreba pretul si atunci ii dau o suma care era echivalentul la 10 pachete de tigari si ii precizez ca daca cumpara doua mai scad din suma inca 25 %. Normal ma contacteaza ziua urmatoare spunind ca vrea sa cumpere unul dar conditionind pretul la cel care ar trebui daca ar cumpara doua. Cu regret ii spun"Batrine imi pare rau dar s-au terminat!"

Trec citeva zile si "intimplator" ma intilnesc cu ofiterul de contrainformatii. Acesta ma intreaba de vreme si alte lucruri inportante si ma invita la el in birou. Aici ia figura nr.7 "indignat" imi vira o hirtie A4 sub nas si-mi spune sa dau o declaratie despre "baxul" cu calculatoare. Normal am spus ca am glumit pe seama dobitocului si normal nu am fost crezut. Organilií au cercetat si s-a lasat tacere iar eu am scapat de un prieten.

Asi putea sa continui cu alte exemple insa ma opresc aici acesta este tipul "oamenilor de bine" care nu prea inteleg dar sunt foarte fermi in convingeri. Ene Alina indeplineste standardele stabilite de Hitler pentru femei respectiv 3K (kinder,kirche,kuche) tradus:copii,biserica si bucatarie insa pe functia pe care lucreaza mai trebuie sa ai si posibilitatea nativa de a judeca. Asa se face ca ea este in masura sa dovedeasca ca stie foarte bine ce prevede legea insa poate fi foarte usor aburita de un dosar in care se gaseste un proces verbal care inlocuieste ce este in lege.

Mai exista si alta explicatie la:  expres.ro  din care citez:

---cut ---

Omul fara creier

Un barbat francez in varsta de 44 de ani a uimit lumea medicala dupa ce s-a descoperit ca duce o existenta normala desi aproape ca nu are creier.

..........In ciuda acestei anomalii, barbatul este casatorit, are doi copii si lucreaza ca functionar public, semnaleaza prestigioasa revista medicala "Lancet".

Barbatul, care traieste in orasul Marseille, are un coeficient de inteligenta de 75, ceea ce inseamna la limita inferioara a normalului, potrivit medicilor francezi. Chiar daca are un usor handicap intelectual, acesta nu l-a impiedicat sa duca o viata aproape normala, a spus Feuillet.

---cut---

Nota:precizez faptul :" lucreaza ca functionar public" nu este "ajustat" de mine

Una peste alta Ene Alina a decis ca Branduse Ieronim are dreptate si nu mai este semnificativ daca legea infirma evidenta aceasta opinie.

Normal continui presiunea asa se face ca deja are ca obiect de "studiu" cererea nr.4

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

       Insemnari =103   Vizitatori =17051   lived days =22595

 


Home Popescu-Colibasi


click spre "negustori"