101 Cerere 3


 

Final de act

Insemnarea aceasta are un caracter mai "tehnic" facind numai un mic inventar

la cele mai recente acte din "corespondenta mea.La inceput este o copie dupa cererea nr.3 adresata primariei si in continuare este o declaratie data de mine la executorul judecatoresc.In final se poate vedea nota de plata a acestei "inconstiente" native de care dau dovada cu perseverenta.

---cut---

Nr.: 44859/11.iun.2007

C E R E R E Catre :PRIMARIA MUNICIPIULUI BRASOV

 

Stimate domnule Primar,

Prin prezenta formulez o cerere conform legii L234/2002 care prevede la "Art. 19. - Consiliile locale, vor organiza exercitarea controlului financiar-contabil si gestionar asupra activitatii asociatiilor de proprietari, la solicitarea " unui membru al asociatie ca SERVICIUL RELATII CU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI sa verifice la Asociatia de Propietari nr.162 urmatoarele aspecte:

- Dan POPESCU COLIBASI este membru al respectivei asociatii

- Branduse Ieronim este membru al respectivei asociatii

- Branduse Ieronim este presedinte la aceasta data.Conform Acordului de Asociere art. 4.4 mandatul acestuia a expirat la data de 12.10.1999 .Anterior cu un an fusese ales de 8 persoane neidentificate legal si a ajuns presedinte peste 410 propietari.

Solicit ca aceste aspecte sa fie probate cu acte care sa fie conform legii asa cum au fost detailate in adresa anterioara nr.36581/11 mai 2007 nu pe baza de "pareri" convingeri sau credinta.Precizez nici in fata instantei Branduse Ieronim nu a fost in masura sa prezinte sub aceasta forma actele cu toate ca cerusem explicit acest lucru

Dupa efectuarea controlului solicit sa primesc o adresa din care sa rezulte clar situatia reala nu ca adresa nr.38450/18.05.2007 care dupa 5 rinduri de preambul urmau 71 de rinduri scrise in sistem copy/paste cu extrase din lege.

Solicit ca un exemplar din adresa de raspuns sa fie expediat si la BIROU EXECUTOR JUDECATORESC ANCA RAMONA-LOREDANA din Brasov str. Iuliu Maniu nr.64,sc.A ap.5 care pune in practica sentinta civila nr.9775/2006

Rog retineti ca executorul judecatoresc este învestitit sa îndeplineasca un serviciu de interes public si nu poate sa-si riste onoarea si probitatea profesionala netinind cont de faptul ca o persoana are "probleme" sa-si dovedeasca calitatea oficiala.

Doresc sã primesc o copie a documententelor fundamenteaza decizia SERVICIUL RELATII CU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI si insist ca acesta sa fie corecta intrucit o sa o folosesc la urmatorul proces daca este cazul.

Doresc ca informaþiile solicitate sã îmi fie furnizate si în format electronic la adresa de e-mail pcdan@rdslink.ro

Sunt dispus sã plãtesc taxele aferente serviciilor de copiere a documentelor solicitate .

Vã multumesc pentru solicitudine,

POPESCU COLIBASI Dan BRASOV str.Jepilor nr. 34 bl.A33 sc.A ap.14

---cut---

dupa 2 zile cererea inca nu plecase din "tavita" de la biroul 3 CIC iar pana azi 01 iulie inca nu misca nimica.

Am cautat sa lamuresc si executorul judecatoresc de problema dar din pacate acesta era "lamurit" din principiu asa ca nu am avut ce face.Precizez ca nu am reusit sa intru in contact cu "respectiva" fiind blocat de o functionara plina de zel.Cu greu aceasta a aceptat sa primesca declaratia mea si mai greu a aceptat sa-mi dea si numar de inregistrare.

13 iunie 2007

Asi da inca pe atit ca sa aflu ce a determinat 2+3 judecatori +1 executor judecatoresc +1 functionar de la primarie sa apere cu disperare un om care face un mic "ciubuc".Sunt convins ca acesta nu a facut nici cel mai mic efort sa cistige bunavointa "organelor abilitate" si de aceea sunt asa de nedumerit.

Branduse si cele cinci exemplare de "organe" au ceva in comun nu au inteles ca poti apela la un articol din lege numai in cazul cind ai respectat implicit toate articolele care fundamenteaca articolul respectiv.Din punctul lor de vedere legea continea un singur articol.

Pentru viitor pasul nr.1 este sa obtin de la primarie raspunsul clar la cele solicitate si pe urma trec la urmatorul pas.

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

Published on 1 iulie 2007

       Insemnari =101  Vizitatori =16.145   lived days =22574

 


Home Popescu-Colibasi


click spre "negustori"