101 Final de act


 

Final de act

Insemnarea aceasta are un caracter mai "tehnic" facind numai un mic inventar

Este o declaratie data de mine la executorul judecatoresc dupa ce am pierdut primul proces. In final se poate vedea nota de plata a acestei "inconstiente" native de care dau dovada cu perseverenta.

C A T R E

BIROU EXECUTOR JUDECATORESC

ANCA RAMONA LOREDANA

 

sen.civ.9775/24.11.2006

dosar.exec 189/2007

 

DECLARATIE

 

Subsemnatul Dan POPESCU COLIBASI domiciliat in Brasov str. Jepilor nr.34.bl.A33 ap.14 telefon 0368.402.xxx am primit somatie dumneavoastra si ma conformez intrutotul in sensul ca achit suma de 2.026,62 RON catre Asociatia de Propietari nr.162 plata urmind sa o efectuez la sediul biroului dumneavoastra pana la data de 21 iunie 2007,orele 15.00

Prin avocat am urmarit aparitia la registratura a sen.civ.9775/24.11.2006 insa nu am fost informat de aparitia ei.Creditorul nu a incercat sa ma informeze pentru a achita suma datorata si s-a adresat direct dumneavoastra

Solicit ca aceasta suma sa fie prezentata in doua categorii:

1.cheltuieli de judecata ,onorariu avocatial si onorariu executor judecatoresc

2.cheltuieli de intretinere si penalizari

Sumele care o sa rezulte din prima categorie le achit pe loc si solicit ca sumele din cealanta categorie sa fie achitate numai dupa identificarea corecta si completa a reprezentantului A.P. nr.162 din cauza ca am dubii asupra identitatii acestuia.Sustin acest lucru din cauza ca nici in instanta nu a fost prezentat anexa la Acordul de asociere din care rezulta cine sunt membrii ei. In plus din Acordul de asociere (anexat la declaratie)semnat de cei 7 asociati prezentat in instanta la art.4.4 se specifica ca durata mandatului organelor de conducere este de un an, respectiv Branduse Ieronim nu mai este presedinte din 25.10.1999

Pentru a ma edifica in acest sens am apelat la primaria municipiului Brasov unde exista "SERVICIUL RELATII CU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI" care conform legii L234/2002 la art. 19. se prevede " Consiliile locale, vor organiza exercitarea controlului financiar-contabil si gestionar asupra activitatii asociatiilor de proprietari, la solicitarea unui membru ala asociatii" sa faca verificari in acest caz.

Am facut trei demersuri sub numerele 34885,36581 si 44859 care sunt anexate la prezenta declaratie din cauza ca am primit raspunsuri evazive.Am primit doua raspunsuri sub numerele 32879 si 38450 anexate si acestea la declaratie si urmeaza sa primesc si ultimul raspuns care va fi trimis de primarie si biroului dumneavoastra. Din raspunsuri mi-am dat seama ca daca imi dau un raspuns corect implicit isi acuza un inspector care a facut in 2005 un control de fond si nu a gasit nimic deosebit. Totusi am aflat un lucru nou ca Branduse Ieronim din 2006 are un salariu de 720 RON pentru 16 ore lucrate lunar (patru ore pe saptamina).Eu ma simt tratat ca fraier de acest "salariat" si la fel ar trebui sa se considere si ceilanti propietari.

Pana va edificati asupra acestui aspect sunt de acord ca suma respectiva sa fie constituita ca un depozit de garantie.

Consider ca solicitarea mea nu contravine cu nimic sentintei definitve a instantei si in situatia cind banuielile mele sunt nefondate prezentarea actelor doveditoare daca acestea exista nu creaza intirzieri in executarea mea silita mai ales ca aceasta solictare cere numai documentele care ar trebui sa existe conform legii asociatilor de propietari.

Nu am posibilitatea sa va impiedic sa nu tineti cont de cele solicitate de mine si sa treceti peste aceste "amanunte" insa trebuie sa va ginditi ca de fapt la originea acestui conflict a fost forma ilegala in care a fost aplicata legea si eu asta doresc ca cel putin acuma sa se intre in legalitate chit ca suplimentar fata de trebuia sa va platesc am mai platit 1200 RON

Indiferent de decizia dumneavoastra si sub ce forma achit cele stabilite de dumneavoastra si dupa ce o sa scap de stigmatul: " a beneficiat si nu a platit!" il dau eu in judecata pe Branduse Ieronim si este posibil ca sa se dovedeasca ca am dreptate.Atunci practic toti propietari "infiati"o sa beneficieze de rezultat si ma gindesc la cum o se simta cei care mi-au creat greutati prin neimplicare sau mai rau prin creerea de greutati.

Rog analizati si statutul asociatiei care va priveste personal si de care legal trebuia sa fiti informata din 1998

Aveti posibilitatea prin dubla calitate pe care o aveti sa impuneti respectarea legii Asociatilor de propietari de catre salariatii acestora .Decizia va apartine.

13 iunie 2007

 

Anexa la prezenta declaratie 17 file continind corespondenta cu primaria

---cut---

Nota :

-doamna ANCA RAMONA LOREDANA are o dubla calitate este executor judecatoresc si totodata si propietar in Asociatia de propietari 162 normal in calitate de platitor de buna credinta

-Aceasta declaratie a fost inregistrata la data de 13.06.2007 (zi cu ghinion) si la aceiasi data am primit o "frumoasta" chitanta normal contra cost prin care se confirma ca am dat 2.026,62 lei.

-Cheltuieli suplimentare au fost 800 lei pentru avocat si 400 lei pentru deschidearea recursului.

Asi da inca pe atit ca sa aflu ce a determinat 2+3 judecatori +1 executor judecatoresc +1 functionar de la primarie sa apere cu disperare un om care face un mic "ciubuc".Sunt convins ca acesta nu a facut nici cel mai mic efort sa cistige bunavointa "organelor abilitate" si de aceea sunt asa de nedumerit.

Branduse si cele cinci exemplare de "organe" au ceva in comun nu au inteles ca poti apela la un articol din lege numai in cazul cind ai respectat implicit toate articolele care fundamenteaca articolul respectiv.Din punctul lor de vedere legea continea un singur articol.

Pentru viitor pasul nr.1 este sa obtin de la primarie raspunsul clar la cele solicitate si pe urma trec la urmatorul pas.

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comada dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

Published on 1 iulie 2007

       Insemnari =101  Vizitatori =16.145   lived days =22574

 


Home Popescu-Colibasi


click spre "negustori"