099 Dilema mustei


 


Am primit de la primaria Brasov respectiv serviciul care se ocupa cu ASOCIATIILE DE PROPRIETARI un raspuns cu nr. 38450/18.05.2007 in care se raspunde la "gramada" la cele doua sezizari ale mele 34885 si 36581 care m-a lasat fara sonor.

Pe patru rinduri se face un preambul in care imi explica ce trimit, urmatoarele 71 de rinduri contin extrase din legea care reglementeaza problema. Normal la sfirsit apare tabelul traditional cu echipa care a intocmit: Ene Alina;verificat:Claudia Dragomir :vizat:Lidia Stanculescu si in final aprobat:Nicolae Paraschiv.Anexate sunt opt file care contin Statutul asociatiei 162;acordul de asocire;autentificarea de la notar si incheierea de la judecatorie prin care asociatia devine persoana juridica,acte pe care le aveam inca de la judecata . Precizez nu apare nici un rind din care sa rezulte pozitia serviciului privind evidenta diferenta intre ce am cerut eu,ce cere legea si ce se putea citi din documentele anexate.

Procesorul meu s-a blocat asa ca am trecut in camera cu balcon si am ramas in asteptare sa-mi inceapa sa functioneze din nou neuronii. Dupa un timp am sezizat o musca care incerca sa iasa prin geam dar nu am dat importanta pina siciit de biziit am vrut sa o ajut mai ales ca alaturi usa de la balcon era larg deschisa. Grea treaba musca nu se lasa de loc convinsa si revenea inapoi de unde a plecat, normal am folosit un limbaj prezidential si am gratulat-o cu expresia "musca timpita" reusind sa o "anesteziez" cu un ziar si sa o scot afara. Am revenit in starea de standby si mai tirziu am avut o revelatie. Musca avea o dilema si probabil in capul ei mic isi punea obsedant o intrebare:"unde este usa?" Cu toate ca avea ochii foarte mari fiind bagata cu capul in geam nu avea cum sa vada unde este usa. Deci biata de ea nu era timpita efectiv nu vedea si atunci mi-am dat seama ca si la noi "animalele" din virful lantului trofoc se regaseste dilema. Stai la stop si vezi un berbec ca nu opreste normal il blagoslvesti cu expresia "prezidentiala" insa ulterior afli ca bietul om este daltonist deci numai problema de vedere. La televizor este emisiunea cu "infideli" si arata o juna prinsa asupra faptului cu toata evidenta tipa :"nu este adevarat!" incornoratul ii prezinta dovezi nimic acelasi refren reporterul ii prezinta imagini si acelasi tipat deci logic este numai o problema de vedere. Nu este corect sa faci "timpit" pe un elev de elementara ca nu stie sa rezolve o integrala din cauza ca momentan nu o vede. Asa mi-am dat seama de justificarea scrisorii. Daca referentul facea facultatea de informatica invata de circuite logice si alta era rezolvarea mai ales daca stia de circuitele "SI" la aplica si spunea:

1.PCD afirma ca cei de la parter nu platesc intretinerea la lift "SI" legea sustine ca este incorect asta "DECI" aplic varianta 1 (ma urc in trolebuzul 31 merg la asociatie si in calitate de organ de control anulez operatia contabila si pedepsesc vinovatii)

2.PCD afirma ca nu exista termenul de sedinta de scara "SI" legea spune acelasi lucru "DECI" aplic varianta 1. (anulez toate actele intitulate astfel)

3.PCD afirma ca in Acordul de asociere aprobat in octombrie 1998 la pct.4.4 este precizat ca durata mandatului conducerii este de un an "SI" suntem in mai 2007 "DECI" aplic varianta 1

Asa ar fi trebuit sa verifice punct cu punct ce sustin eu ce precizeaza legea si ce este in practica corectind greselilele indiferent cui ii apartin.

Simplu pentru mine si logic dar ce te faci cind din cauze "materne" unii oameni sunt daltonisti. Mai mult se spune ca cineva avanseaza pana isi depaseste limita propriei competenta ce te faci cu cei care din cauza ca liftul nu s-a oprit la timp ajung cu citeva etaje mai sus.

Raspunsul era normal daca ma adresam unui serviciu de FAX ca sa-mi obtina niste documente si asi fi fost dobitoc sa fac "git" ca in documente sunt trecute timpenii din cauza ca fax-ul nu are nici o vina in privinta continutului. Eu m-am adresat unui serviciu care conform legii nr.234 din 23 aprilie 2002 Art. 19. - ....va "organiza exercitarea controlului financiar-contabil si gestionar asupra activitatii asociatiilor de proprietari, la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei."

In mod normal chiar fara facultate "referentul" ar fi trebuit sa fie dotat cu "circuite logice" din mama ca urmare a unui pacat biblic facut de ascendentii lui care au mincat ce nu trebuie , "pacat" savirsit la sugestia unui "vecin"care a spus;" în ziua când veti mânca din el vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu cunoscând binele si raul". Geneza, 3

Asta ma face sa cred ca in timpul "facerii" au rezultat mai multe "perechi" de clone din care numai o pereche a gresit insa au fost "disponibilizate " toate ,de fapt "seful" si-a recunoscut greseala indirect afirmind:" Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor este imparatia cerurilor "sursa : Evanghelie dupa Matei Capitolul 5

Ca sa fie masa bogata "orbirea" este determinata si de un mic amanunt. Am aflat de la ei ca anul trecut au facut un control de fond la A.P.162 si totul a iesit OK. Pai daca se verifica ce am sustinut eu inseamna ca "domnul" inspector de fapt a facut o vizita turistica in zona nu un control de fond si are o mica problema. Nu am date inca dar banuiesc ca in spiritul "comunismului nemuritor" actuala mea reclamatie este verificata chiar de cel care a facut controlul de fond. Normal este nesemnificativ faptul ca daca acesta isi facea meseria taia din elanul presdintelui si acesta nu mai avea tupeul sa ma cheme in judecata. cu consumul aferent de bani si in special nervi pentru mine acuma se pune problema supravietuirii lui asa ca se aplica dorinta :"sa moara vaca vecinului.

Am primit o lectie de educatie civica de la persoana care deserveste Centru de Informare Cetateni de la primaria Brasov care imi transmite:" va asiguram insa de toata deschiderea institutiei si de disponibilitatea noastra pentru o buna comunicare in relatia dintre Primarie si brasoveni." Ca momentan eu nu "vad" asta este un amanunt nesemnificativ fata de marea masa de cetateni care neapelind concret la "disponibilitate" sunt multumiti de activitatea functionarilor pe care ii platesc din contributii. Acuma incerc de citeva zile sa obtin sub forma electronica raspunsul primariei ca sa pot "lipi" pe log monstra de "deschidere,disponibilitate si buna comunicare"

P.S. Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

Insemnari=99 Vizitatori=15313 lived days 22545

 

 

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"