059 Hagi

     Mi-a parut foarte rau cind HAGI a coborit de pe tron si a incercat sa antreneze. Din pacate multi microbisti gindesc la nivel de trei simpla, spunind daca HAGI baga 0,3 goluri pe meci in calitate de jucator atunci in calitate de antrenor acest coeficient se aplica la toti jucatorii lui. Hagi in calitate de antrenor poate sa aplice cu rezultate foarte bune o metoda clasica de invatare definita prin:" faceti ca mine!" alfel de explicatii poate sa dea mai greu. El a avut un talent nativ sau mai simplu spus are calitati din "mama" care l-au putut face un jucator genial insa nu ii creaza nici un avantaj in alta meserie aceea de antrenor.

     Din pacate nu a avut cine sa-l sfatuiasca sa ramina pe soclu asa incit incet daca persevereaza isi macina renumele si esecul ca antrenor o sa micsoreze realizarile de exceptie ca jucator.

     Sunt foarte putine cazurile cind un jucator trece din teren pe "banca" si ramine la fel de performant, sunt asa de rare exemplele incit se pot numi exceptii.

     Mi-a placut foarte mult expresia folosita de un tinar nelicentiat care insa avea scoala vietii spunind:"Cine vede si nu stie crede ca asa trebuie sa fie.

upgrade in 2011 se confirma ce sustineam eu in 2006
upgrade II / 2011 si altul incepe sa gindeasca
Published 24 May 2006
I=59 V=2202 lived 22171 days

 


    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"