047 comanda politica


 


     Nastase are perfecta dreptate ca hartuiala la care este supus se datoreaza unei "comenzi politice". Ce uita Nastase sa spuna este ca aceasta "comanda" a decis numai care gainar de pe lunga lista a gainarilor nationali iese la tabla."Organili" nu au avut nici un fel de merit ca sa "produca" o matusa sa-i faca o legenda si sa i-o vire pe git bietului cetatean iar in acest caz "gainaria" este productie personala. Ii inteleg indignarea si sub alt aspect fac o comparatie daca esti hot si ai spart o banca iar politistul are dovezi zdrobitoare in schimb te trimite la judecata pentru faptul ca nu ai platit intr-o zi metroul este jignitor din cauza ca-ti lezeaza blazonul de profesionist. Am mai sezizat un aspect cind a afirmat ca "bunurile" detinute au fost strinse in decurs de generatii.Reporteri daca nu erau topiti de invidie la vederea comorilor "artistice" facind putina cercetare ar fi descoperit ca generatiile incep in familia lui cu generatia anterioara inainte se potriveste versetul 2 din Geneza:".2 Pamāntul era pustiu si gol;"

Complectare 12:22 AM 5/25/2006

     Bietul Nastase a fost compatimit ca a avut parte de un adevarat "linsaj mediatic" si pentru asta s-a apelat la aritmetica socotind numarul de materiale,minute si alte argumente la fel de logice.Din viteza argumentatiei se uita citeva "amanunte". Se invoca prezumtia de nevinovatie urmind ca dupa ce justitia is face datoria sa se poata face comentarii.Problema este putin mai nuantata daca esti ziarist si asisti cind un sofer provoaca accident omorind un om si vezi ca are probleme de "stabilitate" a limbii confirmata si de culoarea verde a fiolei nu mai este nevoie ca sa astepti decizia justitiei ca sa scrii un articol in care arati ca soferul X sub stare de ebrietate a facut un omor.Faci asta din cauza ca sti ca a conduce sub influenta alcolului este o infractiune si se sanctioneaza cu tariful legal.Este cu totul alta situatia cind scrii acest material insa dind ca nume pe un oarecare care la ora respectiva nici nu se afla in localitate.

     Presupunind ca aceasta stire este reluata si de alte ziare respectivul se alege cu imaginea facuta praf si poate acuza ca a fost supus unui linsaj mediatic. Pana isi spune justitia cuvintul se stie ca Bombonel a primit o mostenire de la matuse cu o batrinete "anonima" care avea in schimb o viata dubla. Aparent nu se deosebea cu nimic de "vecini" insa da fapt in "ilegalitate" era un adevarat geniu financiar dublat de un fin pshiholog capabil sa depisteze un numar incredibil de fraieri cu bani. Numai asa se poate explica "randamentul" si "productivitate" in afaceri. In plus avea o vointa de fier reusind sa nu se afiseze in nici un fel cu "surplusul" de capital, normal ar fi trebuit sa se afle pana acuma ca are "capela" cu lift interior si jakuzi. Faptul ca cu ocazia mostenirii au fost facute acte stampilate,snuruite si sigilate nu explica de loc provenienta banilor la "matuse". Se lanseaza explicatia ca avea bijuterii dinainte de '44 dar in acest caz cu o asemenea "matuse" la dosar Bombonel nu mai putea sa se miste inainte de '89. In perioada respectiva existau "meseriasi" care au numarat cu foarte multa "competenta" cite oua are fiecare asa ca nu se pune problema sa nu fi depistat "pata" din dosar.
Insemnarea=47 Vizitatori=801 lived 22102 days

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi  


click spre "negustori"