06 Logica inversa


 

     Off topic:
Am spus ca ma cioroviesc pe Inet cu un preot din Canada. Mi-a facut capul calendar cu "iubeste-ti dusmanii", "iubeste-ti aproapele" si ca "dumnezeu este singurul care judeca si pedepseste". Asa ca i-am trimis un exemplu de logica inversa care a ramas fara raspuns.

      Am spus ca exact din aceste motive daca se da cineva la mine scapa cel mai usor cu un ochi umflat daca nu cu capul spart. Nu a priceput asa ca a trebui sa detailez.
Tinind cont ca ajunge la judecata celui de sus dusmanul meu dind in mine primeste o pedeapsa si mai grea asa ca eu din dragoste fata de el nu il las sa greseasca si-l opresc umflindu-i ochiul.
Stiu ca respectivul o sa intoarca si celalant obraz insa eu o sa ma abtin sa gresesc fiind sigur ca face asta ca sa ma incerce.

      Referitor la "iubeste-ti aproapele" tinind cont ca cel mai apropiat de mine sunt eu ar fi cazul sa am grija ca eu sa nu patesc ceva.

06.12.05 20:12:51

 

 

P.S. 1 Ca sa scap de reactile cititorilor cu nivel de gindire DEX: "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin si mi le asum,..."

P.S.2 de fapt eu sunt foarte atent la sintaxa cind sunt in linia de comanda dind comenzi dos sau linux ca "boul" de calculator nu este in stare sa priceapa ca atunci cind am tastat "virgula" de fapt ma gindeam la "punct" insa am pretentia la oamenii care si inteleg ce citesc sa faca aceste corectii mental si de aici apare neglijenta mea.

accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului

Published on 6 decembrie 2005

  Insemnari=006    lived days= 22002  days D.P.= 2988 cu regim de "duminica"    si merg pe "virfuri"

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!

click spre "negustori"