SRAP termen


 

Nr.:__data __.__.2007

R E C L A M A T I E

Catre :

PRIMARIA MUNICIPIULUI BRASOV

B-dul Eroilor Nr.8

  Stimate domnule Primar,

Fac acest demers in baza ORD. nr.27 din 30 ianuarie 2002 art.2 si solicit  conform art.4 sa dispuneti: masuri de cercetare si analiza detaliata a tuturor aspectelor sesizate.

Rog dispuneti ca functionarii implicati in rezolvarea petitilor conform Ord.27 sa intelega ca , conform prevederilor Art. 8. - (1) Autoritatile si institutiile publice sesizate au obligatia sa comunice petitionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrarii petitiei, raspunsul nu trebuie inteles ca obligatia se refera la termen de 30 de zile si nu are nici un fel de legatura cu ciclul de fertilitate.

Logic termenul este determinat de volumul de lucru si complexitatea problemei ridicate, neinsemnind implicit 30 de zile. Eventual in raspuns sa fie data si justificarea timpului consumat pe circuit. Caz particular la mine este ca sunt presat putin de timp am “numai” 62 de ani si cred ca o sa am greutati sa continui dialogul de la Cimitirul Municipal.

O sa-mi dau  seama daca am fost inteles de “viteza” raspunsului primit prin posta din cauza ca aceasta petitie nu presupune: "cercetare si analiza detaliata a tuturor aspectelor sesizate".

Vă multumesc pentru solicitudine,

POPESCU COLIBASI  Dan   BRASOV str.Jepilor nr. 34 bl.A33 sc.A ap.14

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi