SRAP r 12 cercetare_1


 


Nr.:__data __.__.2007

R E C L A M A T I E

Catre :

PRIMARIA MUNICIPIULUI BRASOV

B-dul Eroilor Nr.8

  Stimate domnule Primar,

Fac acest demers in baza ORD. nr.27 din 30 ianuarie 2002 art.2 si solicit  conform art.4 sa dispuneti: masuri de cercetare si analiza detaliata a tuturor aspectelor sesizate.Solicit ca Serviciul Contencios conform atributiunilor sa asigure consultanta juridica Serviciul Relatii cu Asociatiile de Proprietari respectiv functionarei Claudia Dragomir pentru ca aceasta sa fie in masura sa-si depaseasca handicapul de a nu avea studii juridice si uzul dreptului.

Concret ma refer la raspunsul intocmit de Claudia Dragomir sub numarul S/82884/29.10.2007/X ca urmare a reclamatiei trimisa de mine cu numarul: 74830/ 3 oct. 2007 al carui subiect il redau:

Rog dispuneti  sa se cerceteze cine se face vinovat ca  la cererea mea Nr.:53353 data 11.iul.2007 prin care o acuzam pe Ene Alina ca minte  si ceream textual:” Domnule primar solicit ca sa cereti doamnei  Claudia Dragomir sa delege alt functionar sa se ocupe de aceasta problema intrucit Ene Alina judeca cu “inima” nu in baza legii.” raspunsul  primit  sub numarul S/61007/14.08.2007 a fost intocmit chiar de Ene Alina . Normal ma intereseaza si sanctiunile primite de cei vinovati de repartizarea documentului si de “realizatorul” raspunsului”

Doamna Dragomir sustine urmatoarele:La solicitarea dv. de a se delega un alt functionar public pentru solutionarea petitiilor dv. nu s-a dat curs Intrucat inspectorilor din cadrul Serviciului Relatii cu Asociatiile de Proprietari Ii se repartizeaza sesizarile In functie de zona, de cunoasterea unor aspecte ale asociatiei de proprietari din care parte petentul ca urmare a verificarii documentelor financiare contabile ale respectivei asociatii, de volumul de lucru existent la acea data, etc.

Pentru a lamuri situatia va rog verificati daca Art. 11. - În cazul în care prin petitie sunt sesizate anumite aspecte din activitatea unei persoane, aceasta nu poate fi solutionata de persoana în cauza sau de catre un subordonat al acesteia. extras din ORDONANTA nr.27 din 30 ianuarie 2002 mai este valabil.

Daca articolul este valabil nu inteleg cum in 2007 nu se stie de el si ce mai cauta un sef pe post asa de perimat sau daca se stie de el si totusi nu a fost respectat iarasi intreb ce cauta un asemenea sef pe post?

Justificarile date demonstreaza ca este "straina" de activitatea de control:

-A reusit sa ridice inspectorii la rang de preot ca numai acela te boteaza, cununa si inmorminteaza. Cine i-a dat dreptul sa imparta orasul pe "parohii" de control ca asa reuseste sa creeze cadrul propice pentru fraternizarea celui care controleaza cu cel controlat. Peste tot colectivul de inspectori se rotesc la obiectivele controlate. Este greseala din prostie sau intentionata?

-afirma ca exista particularitati ale asociatilor este corect daca se refera la numarul si numele propietarilor insa daca nu o stie toti ar trebui sa aiba aceleasi acte si respecte aceiasi lege asa ca nu trebuie o aclimatizare a inspectorului.

-are probleme cu "volumul de munca" daca intelegea reclamatie ar fi trebuit sa stie ca dinsa era obligata sa rezolve asta nu un inspector si in special chiar cel reclamat

Se inseala daca crede ca si eu sunt la fel de "plopist" din cauza ca 30 de ani am controlat si am fost controlat de revizori contabili, avind o lunga perioada calitatea de ordonator secundar de credite daca  spune aceasta expresie ceva asa ca pot sa dau lectii daca este nevoie. Ma intereseaza ce pregatire are doamna pe aceasta linie sau a ajuns pe post fiind numita la "apelul de seara" ca asa se comporta.

Sunt convins ca formularea cu care se termina raspunsul respectiv: Fata de cele prezentate mai sus, dorim sa va asiguram de obiectivitatea cu care functionarii Serviciului Relatii cu Asociatiile de Propietari trateaza problemele expuse de petenti.” este absolut sincera  din cauza ca nu isi da seamna de semnificatia ei.

Ca sa nu se uite doresc urmatoarele:

  • sa stiu cine se face vinovat ca  reclamatie facuta contra lui  a fost solutionata chiar de Ene Alina incalcind art.11 dinORDONANTA nr.27 din 30 ianuarie 2002 ?
  • ce pregatire de specialitate are functionara Claudia Dragomir ?
  • ce articol de lege i-a permis sa dea ca “zestre” “fetelor” parohiile de control ?

Solicit ca sa primesc  raspunsul  si sub format electronic la adresa de mail:dan@popescu-colibasi.ro   , CIC-15 stie cum sa procedeze

Rog tineti cont ca sunt presat putin de timp am “numai” 62 de ani si cred ca o sa am greutati sa continui dialogul de la Cimitirul Municipal.

Vă multumesc pentru solicitudine,

POPESCU COLIBASI  Dan   BRASOV str.Jepilor nr. 34 bl.A33 sc.A ap.14

 


        pot fi contactat prin E-mail                      Home Popescu-Colibasi