cp spray cu piper


    Sunt articole care exemplifica ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa click.ro 

Atac cu spray-ul cu piper

Elizabeth Nichols, o tânara de 20 de ani din Portland, protesta alaturi de alti studenti când a primit de la un politist o lovitura de baston în coaste. Revoltata, fata a început sa tipe în mijlocul multimii ca a fost maltratata. Exact în acel moment, o politista i-a aruncat un jet de spray cu piper direct în fata.

Totul a fost imortalizat întâmplator de un fotograf, Randy L. Rasmussen, care a realizat ca a surprins scena abia când a descarcat pozele în calculator.

Cu ochii închisi si parul ondulat desprins, tânara, aflata în fata grupului de protestatari, suporta cu stoicism "atacul". Curajul, dar si violenta scenei i-au impresionat pe mii de internauti. Au fost create pagini speciale pe retelele de socializare, iar poza s-a transformat într-un viral peste noapte.

"Am simtit dintr-o data ca fata, urechile si mâinile îmi iau foc", a spus tânara ulterior jurnalistilor.

Elizabeth a marturisit ca nu se astepta sa fie atacata în acest fel, mai ales ca nu primit niciun avertisment în prealabil si a fost, pur si simplu, împinsa în "barajul" de politisti de multime. Pentru ca avea gura deschisa în momentul când a fost atacata, Elizabeth spune ca s-a simtit foarte rau si a facut indigestie.

accesind acest  link ajungeti in pagina home a folderului "copy/paste"

    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  
free counters