Superb Russian DNA Discoveries


 

Extraordinarele descoperiri rusesti in legatura cu ADN-ul - Explicarea evenimentelor "paranormale" - 2005

Invatatorii esoterici si spirituali au stiut de ani de zile ca trupul nostru poate fi programat prin limbaj, cuvinte si gand. In prezent, acest lucru a fost demonstrat si explicat. ADN-ul uman este un Internet biologic si, in multe aspecte, superior celui artificial. Cea mai recenta cercetare stiintifica din Rusia explica direct sau indirect fenomene precum clarvederea, intuitia, actele de vindecare spontana sau de la distanta, auto-vindecarea, tehnicile de afirmatie, lumina/aura neobisnuita din jurul oamenilor (precum maestrii spirituali), influenta mintii asupra tiparelor de vreme si multe altele.

Mai mult, exista dovezi in sprijinul unui tip complet nou de medicina in care ADN-ul poate fi influentat si re-programat prin cuvinte si frecvente, FARA a extrage si inlocui genele singulare. Numai 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor si tocmai aceasta subcategorie prezinta interesul cercetatorilor occidentali, fiind examinat si clasificat. Celelalte 90% sunt considerate "ADN nefolosit". Cercetatorii rusi, insa, fiind convinsi sa natura nu este lipsita de inteligenta, s-au alaturat lingvistilor si geneticienilor intr-o cautare de a explora acele 90% de "ADN nefolosit". Rezultatele, descoperirile si concluziile lor sunt pur si simplu revolutionare!

Conform descoperirilor, ADN-ul nostru nu este responsabil numai cu construirea corpului nostru, ci serveste, de asemenea, ca depozit de date si comunicare. Lingvistii rusi au descoperit ca, codul genetic - mai ales in aparentele 90 de procente "nefolositoare" - urmeaza aceleasi reguli ca toate limbajele noastre umane.

Ei au comparat regulile sintaxei (felul in care sunt aranjate cuvintele intre ele pentru a forma fraze si propozitii), semantica (studiul semnificatiei in formele limbajului) si regulile de baza ale gramaticii. Ei au descoperit ca alcaloizii ADN-ului nostru urmeaza o gramatica regulata si au reguli fixe, exact ca si limbajele noastre. Prin urmare, limbajele umane nu au aparut accidental, ci sunt o reflectie a AND-ului nostru inerent.

Biofizicianul si biologul molecular rus Pjotr Garjajev si colegi sai au explorat, de asemenea, comportamentul vibrational al ADN-ului. Pe scurt, ideea de baza a fost: "Cromozomii vii functioneaza exact ca un computer holografic, folosind radiatie ADN laser endogena". Aceasta inseamna ca ei au reusit, de exemplu, sa moduleze anumite tipare de frecventa (sunete) pe o raza ca cea de laser, care influenta frecventa ADN-ului si astfel informatia genetica propriu-zisa. Avand in vedere ca structura principala a perechilor de ADN-alcalin si a limbajului (asa cum am explicat mai devreme) au aceeasi structura, nu e nevoie de nici o decodare de ADN. Putem folosi pur si simplu cuvinte si propozitii din limbajul uman!

Si acest lucru a fost demonstrat prin experiment! Substanta ADN vie (din tesut viu, nu in vitro) va reactiona intotdeauna la raze laser modulate prin limbaj si chiar si la unde radio, daca se folosesc frecventele adecvate (sunet). Acest lucru explica stiintific, in sfarsit, de ce afirmatiile, hipnoza si cele asemanatoare pot avea asemenea efecte puternice asupra oamenilor si a corpurilor lor. Este foarte firesc si natural ca ADN-ul nostru sa reactioneze la limbaj.

In timp ce cercetatorii occidentali extrag gene singulare din siruri ADN si le insereaza in alta parte, cei rusi creeaza mecanisme ce influenteaza metabolismul celular prin frecvente radio si de lumina modulate, reparand astfel defectele genetice. Ei au capturat pana si tiparele informationale ale unui anumit ADN si l-au transmis altuia, in acest fel re-programand genele la un alt genom. Astfel ca au transformat cu succes, de exemplu, embrioni de broasca in embrioni de salamandra, pur si simplu prin transmiterea tiparelor de informatie ADN!

In acest fel, intreaga informatie a fost transmisa fara nici unul dintre efectele secundare sau conflictele intalnite atunci cand se extrag si re-introduc genele singulare din ADN. Acest lucru reprezinta o revolutie si o senzatie incredibila, transformatoare: prin simpla aplicare a vibratiei (frecvente de sunet) si limbaj, in schimbul procedurii arhaice de extragere! Acest experiment arata puterea imensa a geneticii cu unde, care are in mod evident o influenta mai mare in formarea organismelor decat procesele biochimice ale secventelor alcaline.

Invatatorii esoterici si spirituali au stiut de ani de zile ca trupul nostru poate fi programat prin limbaj, cuvinte si gand. Acest lucru a fost demonstrat si explicat in prezent. Dar, bineinteles, frecventa trebuie sa fie corecta. Si acesta este motivul pentru care nu toata lumea are la fel de mult succes sau poate face acest lucru cu intotdeauna aceeasi forta. O persoana trebuie sa lucreze la dezvoltarea proceselor interioare pentru a stabili o comunicare constienta cu ADN-ul. Cercetatorii rusi lucreaza la o metoda care sa nu depinda de acesti factori, ci care sa functioneze INTOTDEAUNA, cu conditia ca frecventa corecta sa fie folosita. Insa, cu cat este mai evoluata constiinta unui individ, cu atat este mai putina nevoie de orice tip de mecanism: o persoana poate obtine aceste rezultate de una singura. Stiinta va inceta intr-un final sa rada de aceste idei si va confirma si explica rezultatele. Si nu se termina aici.

Cercetatorii rusi au descoperit, de asemenea, ca ADN-ul nostru poate cauza tipare neregulate intr-un vid, producand astfel gauri de vierme magnetizate. Gaurile de vierme sunt echivalentele microscopice ale asa-numitelor punti Einstein-Rosen din apropierea gaurilor negre (lasate de stele care au explodat). Acestea sunt legaturi de tunel intre zone complet diferite din univers prin care informatia poate fi transmisa in afara timpului si spatiului. ADN-ul atrage aceste particele de informatie si le trimite mai departe catre constiinta noastra. Acest proces de hiper-comunicare (telepatie, channeling) este mult mai usor de folosit intr-o stare de relaxare. Stresul, ingrijorarea sau un intelect hiperactiv impiedica hiper-comunicarea sau informatia va fi complet distorsionata sau inutila. In natura, hiper-comunicarea a fost aplicata cu succes timp de milioane de ani. Fluxul de viata organizat al insectelor demonstreaza acest lucru cu prisosinta.

Omul modern o cunoaste doar la un nivel mult mai subtil numit "intuitie". Insa si noi ne putem recastiga utilizarea completa a ei. Ca exemplu din natura, atunci cand o regina furnica este separata de colonia ei, furnicile lucratoare care au ramas vor continua sa construiasca intens in conformitate cu planul. Insa, daca regina este ucisa, toata activitatea din colonie se opreste. Nici o furnica nu va stii ce sa faca. Se pare ca regina transmite supusilor ei "planurile de construire" chiar daca se afla la mare distanta - prin intermediul constiintei de grup. Se poate gasi oricat de departe, cu conditia sa fie in viata.

La oameni, hiper-comunicarea se intalneste cel mai adesea atunci cand o persoana dobandeste dintr-o data accesul la informatia care se afla in afara bazei de cunoastere a cuiva. Acest gen de hiper-comunicare este apoi experimentata ca intuitie sau inspiratie (de asemenea, in channeling in transa). Compozitorul italian Giuseppe Tartini, de exemplu, a visat intr-o noapte ca un demon statea langa el si canta la vioara. A doua zi, Tartini a reusit sa noteze cu exactitate piesa din memorie. A numit-o sonata "Trilul diavolului".

Timp de multi ani, un asistent medical de 42 de ani a visat o situatie in care era conectat la un fel de CD-ROM de cunoastere din care i se transmitea informatie verificabila din toate domeniile imaginabile, pe care si-o putea aminti dimineata. Era o asemenea avalansa de informatii, incat parca descarca in fiecare noapte o intreaga enciclopedie. Majoritatea informatiilor se aflau in afara cunoasterii sale personale si atingea detalii tehnice despre care nu stia absolut nimic. Atunci cand hiper-comunicarea se produce, se pot observa in ADN, ca si in oameni, fenomene supranaturale.

Oamenii de stiinta rusi iradiau mostre ADN cu raze laser. Pe ecran, se formeaza un anumit tipar de unde. Atunci cand au inlaturat mostra de ADN, tiparul nu a disparut, ci a ramas.

Multe experimente controlate au aratat ca tiparul continua sa vina de la mostra inlaturata, a carei camp de energie a ramas de unul singur. Acest efect este numit acum efectul de ADN fantoma. Teoria spune ca energia din afara spatiului si timpului curge in continuare prin gaurile de vierme activate dupa ce ADN-ul a fost inlaturat. Efectele secundare intalnite cel mai adesea in hiper-comunicarea oamenilor sunt campurile electromagnetice inexplicabile din apropierea persoanei in cauza. Mecanismele electronice precum CD playerele pot fi iritate si pot inceta sa functioneze ore intregi. Atunci cand campul electromagnetic se disipeaza incet, mecanismul functioneaza normal din nou. Multi vindecatori si oameni cu capacitati extrasenzoriale cunosc acest efect din munca lor: cu cat atmosfera si energia sunt mai bune, cu atat este mai "obositor" pentru mecanismele de inregistrare, deoarece ele inceteaza sa functioneze chiar in acele momente. Adeseori, pana a doua zi totul revine la normal. Probabil ca citirea acestor randuri ii linisteste pe multi, deoarece nu are nici o legatura cu faptul ca sunt inapti din punct de vedere tehnic; inseamna ca ei sunt buni pentru hiper-comunicare.

 

In cartea lor Vernetzte Intelligenz, Grazyna Gosa si Franz Bludorf explica aceste legaturi cu precizie si claritate. Autorii citeaza, de asemenea, surse ce presupun ca in vremurile timpurii umanitatea semana perfect cu animalele: era conectata foarte puternic la constiinta de grup si prin urmare se comporta ca un grup. Pentru a dezvolta si experimenta individualitatea insa, noi, oamenii am trebuit sa uitam aproape complet hiper-comunicarea. In prezent, cand suntem relativ stabili in constiinta noastra individuala, putem crea o noua forma de constiinta de grup - si anume una in care sa dobandim accesul la toata informatia prin informatia prin intermediul ADN-ului nostru, fara a fi fortati sau controlati de la distanta in legatura cu ce sa facem cu acea informatie. Noi stim acum ca exact asa cum folosim Internet-ul, ADN-ul nostru poate distribui informatie adecvata in retea, poate prelua informatie din retea si poate stabili contacte cu alti participanti la retea. Vindecarea la distanta, telepatia sau "simtirea la distanta" in legatura cu starea altuia pot fi astfel explicate.

Unele animale stiu foarte bine atunci cand stapanii lor planuiesc sa se intoarca acasa. Acest lucru poate fi interpretat si explicat mai nou prin conceptele stiintei de grup si hiper-comunicarii.

Orice constiinta colectiva nu poate fi utilizata rational pentru o anumita perioada de timp fara o individualitate distinctiva; altfel ne-am intoarce la instinctul primitiv de turma care este manipulat cu usurinta. Hiper-comunicarea in noul mileniu reprezinta ceva foarte diferit. Cercetatorii considera ca daca oamenii cu individualitate completa ar recastiga constiinta de grup, ar avea o putere dumnezeiasca de a crea, modifica si modela lucruri pe Pamant! SI umanitatea chiar se indreapta colectiv catre o asemenea constiinta de grup noua.

Cincizeci de procente dintre copii vor deveni o problema din momentul in care merg la scoala, deoarece sistemul "ingramadeste" pe toata lumea la un loc si acestia necesita ajustari. Insa individualitatea copiilor de astazi este atat de puternica, incat ei refuza aceste ajustari si se opun renuntarii la particularitatile lor in cele mai variate feluri. In acelasi timp, se nasc din ce in ce mai multi copii clarvazatori.

Ceva din acesti copii se lupta pentru a se indrepta catre constiinta de grup de noul tip si nu mai pot fi supusi. Ca o regula, vremea, de exemplu, este foarte dificil de influentat de un singur individ, insa poate fi influentata de constiinta de grup (ceva ce nu este deloc nou pentru unele triburi indigene).

Vremea este puternic influentata de frecventele de rezonanta ale Pamantului (frecventele Schumann). Insa, exact aceleasi frecvente se produc si in creierul nostru, iar atunci cand mai multi oameni isi sincronizeaza gandirea sau cand indivizi (maestrii spirituali, de exemplu) isi concentreaza gandurile ca un laser, atunci nu este deloc uimitor ca pot influenta vremea. O civilizatie moderna care isi dezvolta constiinta de grup nu ar avea nici probleme de mediu, nici goluri de energie: daca ar folosi asemenea puteri mentale ca o civilizatie unificata, ar avea controlul energiilor planetei sale casa ca o consecinta naturala.

Atunci cand un numar mai mare de oameni se unifica intr-o intentie mai inalta ca meditatia pentru pace - se dizolva, de asemenea, si potentialele pentru violenta.

Se pare ca ADN-ul este, de asemenea, un superconductor organic care poate lucra la temperatura corporala normala, spre deosebire de superconductoarele artificiale care necesita temperaturi extrem de reduse intre 200 si 140A C pentru a functiona. Mai mult, toate superconductoarele pot stoca lumina si astfel, informatie. Acest lucru explica mai departe felul in care ADN-ul poate stoca informatia. Mai exista un fenomen legat de ADN si gauri de vierme. In mod normal, aceste gauri de vierme super-mici sunt foarte instabile si se mentin numai pentru mici fractiuni de secunda. In anumite conditii, gaurile de vierme stabile se pot organiza, formand apoi campuri de vid distincte in care, de exemplu, gravitatia se poate transforma in electricitate. Campurile de vid sunt sfere auto-radiante de gaz ionizat ce contin cantitati considerabile de energie. In Rusia exista regiuni in care astfel de mingi radiante apar foarte des.

Din cauza confuziei generale, rusii au initiat programe de cercetare masiva care au condus in final la unele dintre descoperirile mentionate mai sus. Multi oameni cunosc campurile de vid ca sfere stralucitoare pe cer. Ei se uita cu atentie si uimire la ele si se intreaba ce ar putea fi. M-am gandit odata: "Buna! Daca esti un OZN, zboara in triunghi". Si dintr-o data, sferele de lumina s-au miscat in triunghi. Sau zburau pe cer ca niste pucuri de hochei: accelerau de la zero la viteze ametitoare, in timp ce alunecau tacut pe cer. Am ramas uitandu-ma la cer si am crezut, ca multi altii ca sunt OZN-uri. Prietenoase, se pare, deoarece au zburat in triunghiuri pentru a-mi face pe plac. In prezent rusii au descoperit - in regiunile in care apar adesea campurile de vid - ca uneori ele zboara ca sfere de lumina de la sol, in sus, spre cer si ca aceste sfere pot fi indrumate prin gand. S-a descoperit ca aceste campuri de vid emit unde de frecventa joasa care sunt produse si in creierele noastre si datorita acestei asemanari de unde ele pot reactiona la gandurile noastre. A intra cu entuziasm intr-o astfel de sfera de la nivelul solului nu este tocmai o idee prea buna, deoarece acele sfere de lumina pot contine energii imense si ne pot modifica genele.

Multi invatatori spirituali produc, de asemenea, asemenea sfere sau coloane de lumina vizibile atunci cand se afla in meditatie profunda sau in timpul lucrului cu energie, ceea ce declanseaza senzatii placute si nu dauneaza cu nimic. Se pare ca acest lucru depinde, de asemenea, de o anumita ordine, calitate si origine interioara a campului de vid. Exista unii invatatori spirituali precum tanarul englez Ananda, de exemplu, la care nu se vede nimic la inceput, dar caruia daca i se face o fotografie in timp ce sta si vorbeste sau mediteaza in hiper-comunicare, iese doar o fotografie a unui nor alb pe scaun. In anumite proiecte de vindecare a Pamantului apar, de asemenea, astfel de efecte de lumina in fotografii. Pe scurt, acest fenomen are de a face cu fortele de gravitatie si anti-gravitatie care sunt forme stabile de gauri de vierme si afisari ale hiper-comunicarii cu energii din afara structurii noastre de timp si spatiu. Generatiile timpurii care au experimentat aceasta hiper-comunicare si campuri de vid vizibile erau convinse ca le-a aparut un inger: si noi nu putem fi prea siguri la ce forme de constiinta putem obtine acces atunci cand folosim hiper-comunicarea.

Fara a avea dovada stiintifica a existentei lor reale, oamenii care au avut astfel de experiente NU sufera insa cu totii de halucinatii. Am facut pur si simplu un pas urias catre intelegerea realitatii noastre. Stiinta oficiala stie, de asemenea, de anomaliile de gravitatie de pe Pamant care contribuie la formarea fenomenelor de vid. Recent, anomalii de gravitatie au fost descoperite in Rocca di Papa din sudul Romei.

1)  Superb Russian DNA Discoveries

Superb Russian DNA Discoveries  - Explain Human 'Paranormal' Events 2005