cp_COPIL GRAS 10,000 de calorii pe zi


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-antena3 

Jessica Gaude manânca 10,000 de calorii pe zi, nu poate merge. iar sistemul sau cardiovascular este suspus unui mare risc.

Copilul este mult diferit de prietenii sai. La 222 kilograme, a fost declarat cel mai gras copil din lume.

Zilnic Jessica manânca 10,000 de calorii, pe care le ia din Coca Cola, 15 hamburgeri cu cartofi prajiti si cîteva kilograme de ciocolata. Ce manânca ea într-o singura zi, altii manânca într-o jumatate de an. Numai micul dejun consta în pâine alba, chips-uri de cartofi si 2 litri de Cola... si tot nu este de ajuns!

Ultima data când a mers la un doctor a fost acum 4 ani, când cântarea 110 kg. Din pacate, ea nu se mai poate deplasa, dar în schimb, se târaste pe podea. Din cauza greutatii, oasele ei deja s-au deformat.

Mama fetei spune ca îi da absolut tot ce îsi doreste. În prima saptamâna dupa nastere, de cate ori copila plângea, nu conta din ce cauza, mama o hranea cu câte un biberon de lapte, deoarece credea ca îi este foame. Dar niciodata nu era de ajuns, si copilului mereu îi era foame.

Doctorii au avertizat familia ca sanatatea fetei este în pericol si ar putea muri din cauza obezitatii. Dar mama ei nu vrea sa înteleaga, sustinând ca fata ei este cea mai de pret si va continua sa îi dea sa manânce tot ce îsi doreste.

Inapoi la insemnarea sursa   Index sanatate 
Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               ;Home    Popescu-Colibasi          Free counters!