cp_Trademark


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-wikipedia 

Marca înregistrata

Marca înregistrata (Trademark) sau marca comerciala, (în limba engleza Trademark, sau Trade mark), identificata prin simbolul ®, reprezinta un însemn distinctiv utilizat de un individ, organizatie comerciala sau alta persoana juridica pentru a identifica un produs sau serviciu în fata potentialilor consumatori, si pentru a arata ca toate produsele ce o poarta provin dintr-o sursa unica, pentru a face distinc?ia între produsele sau serviciile proprii si cele ale altor entitati. O marca comerciala este o forma de proprietate intelectuala, de regula un nume, un cuvânt, o fraza, un simbol, o imagine, sau o combinatie a acestor elemente.

Proprietarul unei marci înregistrate poate initia proces pentru a preveni utilizarea neautorizata a marcii pe care o detine. Înregistrarea unei marci nu este întotdeauna obligatorie. Proprietarul unei marci neînregistrate poate si el sa initieze proces, dar o marca neînregistrata poate fi protejata doar în aria geografica în care este folosita sau în regiuni în care ar fi de asteptat sa se extinda.

Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               ;Home    Popescu-Colibasi          Free counters!