cp_Simion Dascalu

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-antena3 

 

Luni seara, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", pilotul Simion Dascalu, expert international, si-a exprimat indignarea fata de Comisia Europeana.
Acesta vrea sa-l dea în judecata pe Barroso pentru interventia brutala în politica interna a României si pentru impunerea lui Traian Basescu în ciuda vointei poporului suveran.
Domnul Ing. pilot Simion Dascalu este expert independent al CE în domeniul Transporturilor, Aeronauticii si Securitatii si, totodata, General Director al Business Innovation&Research Center S.A.
Acesta a declarat, la "Sinteza Zilei" ca are o pensie de 486 de lei, aceasta fiindu-i redusa cu 93%.
Pilotul român vrea sa solicite pagube Comisiei Europene pentru sine si poporul român în valoare de milioane de euro. În demersul sau, Dascalu i-a adresat o scrisoare deschisa lui Jose Manuel Barroso.
"Exista doua întrebari principale catre dumneavoastra: de ce ati sprijinit un impostor, decât daca îl cunoasteti, si de ce ati intervenit, în calitate de reprezentant al Comisiei Europene, împotriva sistemului nostru de legi si împotriva Constitutiei? Era deja planuit sa se treaca peste optiunea pe care mi-am manifestat-o prin vot? Da­ti-mi voie sa va dezvalui pe cine ati sprijinit – aveti idee ce câte ori a înselat Traian Basescu companiile din Uniunea Europeana? Probabil ca nu", scrie Simion Dascalu, expert independent al CE în domeniul Transporturilor, Aeronauticii si Securitatii.

Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!