cp_Omul... ca o carte de lumina


 

    Sunt articole care exemplifica ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste. Sursa acestui articol este  aici 


Omul... ca o carte de lumina

Autor: MARIA TIMUC
2 iunie 2011

Aura corpului omenesc este „pielea sufletului”, spune maestrul Omraam Michael Aivanhov. Asa cum pielea protejeaza corpul de toate impuritati­le ce-ar putea sa-l distruga, aura sau emisia luminoasa, nevazuta, prezenta în jurul tuturor formelor de viata, protejeaza sufletul. „Aura reprezinta o carte, dar o carte de o asemenea subtilitate încât ne este greu sa ne facem despre ea o idee. Si asa cum nu exista doua creaturi cu aceleasi amprente digitale, tot asa nu exista doua creaturi cu aceeasi aura, întrucât aura oglindeste totalitatea fiintei umane”, mai spune Aivanhov în cartea sa „Aura, pielea noastra spirituala” (Ed. Porsveta). Asadar, aura este „cartea” în care se scriu gândurile, sentimentele, virtutile si ceea ce lipseste sau este bolnavicios în caracterul nostru. Toate acestea se transforma în lumina de diferite culori, lumina ce compune aura corpului. Prezente în aura, culorile curcubeului vestesc faptul ca fiinta ce emite asemenea semnale luminoase este una care traieste o viata virtuoasa. La polul opus, culorile murdare, reci, întunecate arata ca fiinta ce poseda o asemenea aura a fost prinsa în mrejele unei gândiri negative sau în cele ale unui mediu mental si emotional distructiv.

Recent am participat la o conferinta sustinuta de initiati straini, care aveau un aparat, capabil sa preia semnalele din corp si sa fotografieze/filmeze aura. O persoana conectata la aparat cu ajutorul unor senzori îsi schimba rapid culorile aurei, schimbându-si gândurile. Mai mult, un vindecator care-i transmitea persoanei energie cu mâinile, reusea sa-i modifice zonele întunecate ale aurei în câteva minute, ceea ce se vedea clar pe imaginea aurei, proiectata pe un ecran. Asta nu era altceva decât o demonstratie a faptului ca gândurile sunt capabile sa ne schimbe „coloristica subtila” în fractiuni de secunda si, în acelasi timp, sa ne schimbe dispozitia, starea de sanatate, dar – mai ales – sa ne faca vulnerabili sau puternici în interior. „Nu exista o protectie mai eficienta ca o aura pura si luminoasa”, mai spune maestrul Aivanhov. Asta-i valabil pentru toate fiintele, indiferent de felul în care arata aura lor într-un moment sau altul. Fiecare gând bun lumineaza fiinta si o face mai puternica, mai sanatoasa si mai mult imuna la raul... din jur. Fiecare virtute omeneasca sfârseste prin a colora emisiile subtile în cele mai splendide culori ale curcubeului, iar culorile acestea inspira trairi interioare atât de frumoase, încât... cel ce le traieste nu se mai poate multumi cu altceva în viata sa. Nici palatele, nici banii, nici cele mai spectaculoase aventuri nu pot darui trairi mai minunate decât gândurile si virtutile, care imprima în aura corpului omenesc culorile curcubeului.

„Puritatea, rabdarea, milostenia, generozitatea, dreptatea, credinta, umilinta si dezinteresul” sunt virtutile enumerate de Aivanhov, capabile sa faca din om un curcubeu.

Pe masura ce devenim mai virtuosi si mai abili în lucrul nostru cu propriile gânduri, aura corpului devine un veritabil zid de aparare al sufletului nostru. Mediul impregnat cu negativitate, mânie, ura, suferinta si gânduri distructive este tinut la distanta (cel putin în plan subtil) de orice pericol. Asta se întâmpla pentru ca virtutile si gândurile încarcate cu iubire sau bune intentii ne poarta pasii catre ceea ce este divin în noi si catre ceea ce este divin în altii. Invers, dorinta de a-i distruge pe ceilalti, dorinta de a le face rau, invidia, ranchiuna, lacomia, zgârcenia, rautatea etc. creeaza culori sterse, murdare, urâte în aura si au consecinte asemanatoare asupra mediului înconjurator. Din pricina negativitatii noastre putem fi surse de poluare emotionala pentru oameni sau surse de lumina, în preajma carora se risipeste raul si suferinta. A lucra asupra aurei noastre înseamna a ne preocupa de calitatea gândurilor si a trairilor interioare, dar si de calitatea faptelor noastre. A ne dezvolta virtutile, a ne supraveghea modul de gândire zi de zi, a dori întotdeauna, în orice situatie, binele oamenilor, chiar daca uneori ei vor sau ne fac si rau, înseamna a ne proteja sufletul cu ajutorul celei mai puternice arme aflate în posesia noastra; propria aura. Chiar daca uneori pare ca ceva ne copleseste, o forta întunecata ne învinge sau ne distruge, sa ne amintim ca fiecare gând de iubire si de iertare ne face mai puternici si face din aura noastra cea mai frumoasa „carte de lumina”, pe care o purtam în jurul nostru, oriunde am fi si o transmitem inconstient lumii înconjuratoare.



accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului
free counters

 


    E-mail            © 2009-2085 ASCII-Lob       Home    Popescu-Colibasi