cp_ Cretinilor din lumea întreaga


 

    Sunt articole care exemplifica ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa 


SENATUL EVZ: Cretinilor din lumea întreaga - Opinii EVZ > EVZ.ro

Autor: Razvan Exarhu

Sunt zile când cretinismul se arata tot atât

SENATUL EVZ: Cretinilor din lumea întreaga

Daca s-ar numara marii inamici ai civilizatiei umane, dupa nazism si comunism, ar trebui sa figureze cretinismul, desi, judecând dupa raspândire, poate ca ar trebui sa stea înaintea acestor doua forme de oroare. Asa cum sunt unii angajati în tot felul de isme, zilnic luam contact cu miliarde de oameni care au aderat la cea mai mare organizatie secreta la vedere de pe pamânt, cea mai puternica secta, cea mai distrugatoare religie, chestia sopra tutti chestiile: Cretinismul. Acesta este cel mai fertil sol, aceasta este si cea mai roditoare samânta, e paradoxul în stare pura. De altfel, cred ca se mai pot face rectificari pe lista starilor de agregare a materiei, de unde nu are voie sa lipseasca: solid, lichid, gazos si cretin. Organic vorbind, cel mai bun îngrasamânt natural pentru ca el sa se poata dezvolta armonios, în afara de gresie si faianta, este indulgenta. Altfel spus – molime precum corectitudinea politica, politetea si empatia. Lasa- l, ca e si el om, e o arma cu mult mai multe taisuri decât ne putem imagina. Hai, ca nu o sa mai faca ce-a facut data trecuta, ca am vorbit cu el si e în ordine, merita un glonte în cap pentru a pedepsi gândul cel prost. Ma întelegeti?

Daca folositi des aceasta întrebare sau daca nu va deranjeaza, e bine sa nu luati personal acest articol. Cred ca este una din putinele întrebari care pot însoti o alta întrebare. Îmi permiteti sa va explic, ma întelegeti? De altfel, vocatia explicatiilor ample din care nu se întelege nimic, nevoia de a întrerupe constant discursul celuilalt, fara legatura cu ce spune, descrierile pline de amanunte complet lipsite de relevanta în context, respectul paranoic pentru niste reguli care pot fi adaptate sunt semne clare ale apropierii de epicentrul cretinismului. Iminenta sa prezenta are simptome similare ca diversitate cu alerta animalelor înainte de cutremur. Daca primiti un telefon si vocea spune: alo, io sunt! - adevarat sa stiti ca este. Poate ca vi se pare ca nuantele, detaliile sunt neglijabile, ca nu pot schimba fundamental nimic si asa se naste fatala eroare.

Eu cred ca în laboratoarele armatei americane se studiaza la greu sistemul de comunicare al cretinilor, similar în fond cu sistemul de compatibilitati generat de starile de agregare. Inteligentii cu inteligentii arareori se înteleg asa de usor si profund, se organizeaza atât de bine si eficient precum cretinii, ei între ei. Câta armonie, ce comunicare, ce efervescenta, ce creativitate distructiva, ce enclava uriasa ce înghite majoritatea minoritara! Gresit se spune ca lumea e condusa de conspiratii, cretinii îi rup la puncte pe toti iudeo-francomasonii din lume, pentru ca au un avantaj urias.

O protectie divina, dublata de o presiune demografica îi sorteste unui succes fulminant, fara drept de apel. Deci, vreau sa va spun ca, efectiv, cred ca sigur consider ca e posibil ca pur si simplu secolul 21 va fi cretin sau nu vreti sa stiti ce va fi. Deci, nu pot sa va spun cum o sa fie. Cu toate ca lupta e pierduta în fiecare secunda în maternitati, la teve, în scoli, în centre de afaceri si alte incubatoare publice, cred ca lumea poate redeveni locuibila pe distante mici, cu contributia constanta a fiecaruia dintre noi. Sa folosim curajul de a pune lucrurile la punct înainte sa o ia razna. Sa regasim puterea de a nu mai spune mecanic - vai, ce dragut, ce doamna peltica si încântatoare! - trecând cu neatentie peste toate prostiile pe care le debiteaza aceasta armada verbala. Lupta ramâne sa se dea în continuare între umor si statistica.

Iar partea întunecata a statisticii ar putea fi evidenta ca, uneori, din trei oameni, doi sunt cretini. Dar asta nu e tot, pentru ca de aici si vine fala sa întunecata. Cretinismul atotputernic face mult mai des ca, din trei oameni, toti trei sa fie cretini. Chiar patru, uneori. Hai, sanatate, daca e!

P.S. – Am regasit textul acesta din 2006 si cred ca ramâne cum am stabilit.


accesind acest  link ajungeti in pagina home a blog-ului

 


    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  
free counters