cp_probleme adevarate “Bubble Man”


 

    Sunt articole care exemplifica ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy&paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-jurnalul.ro 

Daca esti nemultumit de viata este suficient sa te uiti la pozele de jos si sa te mai gindesti..


Alta problema de categoria grea!
Click pentru Imagini cu Chandra Wisnu - thesun.co.uk

Chandra Wisnu este un indonezian în vârsta de 57 de ani, afectat de o boala extrem de rara, care i-a atras porecla de “Bubble Man”. Tot corpul îi este acoperit de numeroase basici de diferite dimensiuni, provocate, cel mai probabil, de o anomalie a sistemului nervos care cauzeaza tumori ale pielii.
Casatorit si tata a patru copii, Wisnu iese foarte rar din casa, iar atunci când o face îsi acopera fata pentru a nu speria trecatorii si de teama de a nu fi ridiculizat de catre acestia. Conform tabloidului britanic The Sun, barbatul a început sa dezvolte aceasta afectiune înca de la 19 ani. Cinci ani mai târziu, spatele îi era deja acoperit de basici, iar la 32 de ani Wisnu avea tot corpul afectat.
Sotia sa, Nanik Tri Haryani, cea care a trait alaturi de Chandra în ultimii 33 de ani, îsi aminteste ca “atunci când boala a început sî îl transforme, mi-a spus sa plec si sa nu ma mai întorc. Însa am refuzat pentru ca am vazut cum el poate lupta cu boala. Asta mi-a dat si mie putere”.
Chandra s-a decis sa arate lumii întregi suferinta sa în speranta gasirii unui remediu, mai ales ca si doi dintre copiii lui au început sa dezvolte aceeasi boala.


accesind acest  link ajungeti in pagina "index" "Copy&paste"

 


    E-mail            © 2009~2085 OSCII-Lab       Home    Popescu-Colibasi  
free counters