copy/paste "21 Grame"


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-roman 

begin copy/paste

Duncan McDougal a cântarit trupurile a 6 pacienti bolnavi de tuberculoza în faza terminala pentru a observa daca parasirea sufletului în momentul mortii are vreun impact asupra greutatii corporale. Spre stupefactia echipei de cercetatori conduse de McDougal, în momentul mortii fiecaruia din cei 6 subiecti umani, greutatea corporala a acestora a scazut, invariabil, cu 21 de grame.

Nici mai mult, nici mai putin. Nu conta daca proaspatul decedat cântarea 120 sau doar 45 de kilograme. Cifrele cântarului aratau o scadere de fix de 21 grame. Rezultatele au fost publicate în acelasi an în toate revistele prestigioase de stiinta ale vremii. Studiile similare ale doctorului McDougal pe câini muribunzi asezati pe cântare, au aratat în schimb ca greutatea corporala a patrupedelor nu se modifica deloc dupa momentul mortii.

Ceea ce l-a facut pe ciudatul medic american sa declare ca sufletul câinilor este usor si lipsit de pacate, pe când sufletele oamenilor "aduna" în medie circa 21 de grame de pacate în decursul unei vieti.

end copy/paste

  

Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!