cp_economie anuala de 400 de milioane de dolari,


 

    Sunt articole care ma ajuta sa exemplific ce sustin si ca sa fiu sigur ca nu dispar din locatia originala apelind la performantul instrument "copy/paste" le fixez la mine pe site. Pornind de la ele cu resursele mele limitate caut sa le adaug TVA.(fara "Taxa" mai mult "Valoare Adaugata") Ca reusesc sau nu asta este alta poveste.  Sursa-jurnalul.ro 

begin copy/paste

Un adolescent inteligent, în vârsta de 14 ani, a pus la punct un plan prin care America sa faca o economie anuala de 400 de milioane de dolari, scrie metro.co.uk. Iar solutia pustiului, care poate aduce un câstig enorm Statelor Unite ale Americii, este destul de banala.


Suvir Mirchandani le-a propus guvernantilor sa schimbe fontul în documentele pe care le emit zi de zi. Astfel, s-ar economisi anual fabuloasa suma de 400 de milioane de dolari!

Elevul din Pennsylvania a facut aceasta descoperire în timp ce facea un proiect pentru scoala. Tot printând pagini pentru tema , baiatul a realizat ca se fac eforturi uriase pentru a economisi hârtie, însa putini se gândesc la tusul consumat. 

"Volumul de tus este de doua ori mai scump decât parfumul frantuzesc", a declarat Suvir pentru CNN.

Baiatul a realizat ca fontul Times New Roman, cel folosit pentru întocmirea documentelor oficiale, ocupa prea multe pagini si consuma prea mult tus. Dupa ce a studiat care sunt cele mai utilizate litere si care este cantitatea de tus pe care acestea le consuma în cele mai frecvente patru fonturi, Suvir a ajuns la concluzia ca fontul Garamond este cel mai economicos.

"Am fost extrem de impresionati. Ideea lui Suvir poate fi implementata cu succes", a declarat Sarah Fankhauser, de la o revista stiintifica.

Chiar daca guvernantii americani ezita sa aplice ideea lui Suvir, pustiul spera ca descoperirea lui sa ajute oamenii de rând din Statele Unite si din toata lumea.

end copy/paste
Inapoi la insemnarea sursa   A3_195 Garamond
Home

 

                                © 2009~2085 OSCII-Lab               Home    Popescu-Colibasi          Free counters!